|
|
 |
« : Ekim 04, 2008, 09:45:50 ÖS » |
|
Arkadaşlar ben astsb yım aracım Megane 2 nin en lüks versiyonu (full+full paket) resimde görülen araç, 58000 km de , 60000 bakımı 2 ay önce kampanya kapsamında yaptırdım , 60000 km bakımında eksantrik kasnağı , dişlisi, su pompası değişti, motor tıkır tıkır oldu ev aldım o nedenle satıyorum hiç bir masrafı yok Özellikleri: ,Hıza ve eğime duyarlı xenon farlar, Hız ayarlayıcı, hız sınırlayıcı (cruize control) ,Yağmur sensörü, far sensörü, elk açılır panoramik cam tavan, radyo+6lı cd çalar, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, 6 hava yastığı, abs , esr, otomatik kapı kilitleme, yükseklik derinlik ayarlı elektrik destekli hıza duyarlı deri direksiyon merkezi kilit, immobilizer, akıllı kart sistemi,sürücü ve yolcu ayak altında eşya gözleri, kapı ve arka konsolda kapaklı eşya gözleri, sıkışmayı önleyen dört cam, dışardan kumanda ile camlar ve sunroof kapama, 4 cam otomatik , yol bilgisayarı, arka koltuk kol dayama ve servis konsolü, dış ısı göstergesi, üçüncü stop lambası, katlanabilen arka koltuklar, ara torpido ve kol dayama arka yan ve arka cam perdeleri, otomatik termostatik dijital kilima, soğutucu torpido gözü, koltuk yükseklik ayarı, far yıkama, sis farı, elektrikli ısıtmalı katlanır ayna, kendiliğinden kararan dikiz aynası, kapı içi aydınlatmalar, nikelajlı kapı kolları, alaşım alüminyum çelik jant, lastik basınç sensörü , içecek meşrubat sogutma gözü , bakımlı orjinal çok temiz sorunsuz, tam anlamıyla binici arabası... 2008-2009 meganlarda bu özellikler opsiyonel sunuluyor FİYAT: 25500 YTL araç bodrumda görülebilir , bodrum dışından alıcı olursa 1 depo benzin benden hayırlısı olsun 05426154913
|