: ) Gecenin bu vakti cevap veren olur mu acaba derken

) Yaw mübarekler ne zaman yazdınız o kadar mesajı. Sağolun vallahi Süpersiniz.
ABS'nin ışıkla ilgisi olmadığı kesin. Daha önce ABS devreye giripte frende titreme yaptığında hiç ışık yanmamıştı onu iyi biliyorum.
Sistemde elektronik bir arıza olduğunda ilk ışık ya hiç yanmıyor yada servis yazıyor herhalde onda da bir sorun yok. Ama gende de içime bir şüphe düştü uzun süre hiç ani fren yapmadığım için midir nedir bilmiyorum. Yaklaşım 1 yıldır çok berbat ve sarsıntılı yolda kullandım arabayı. Hatta geçenlerde Servis bakıma götürdüm Dedim ABS'yede bir bakım Sgortalarıda kontrol edin belki ordada bir sorun olabilir diye. Adamlar bi şey demediler bende aracı alırken sormayı unuttum. Ama servis belgelerinde herşey olumlu geçmişler. Bu gün Fren diskinden Gacırtı gelinceye kadar bastım, Aküyü şarj etmek için çıkmıştım yanımda annemde vardı öyle pat diye asılmadım da kısa mesafede durduracak kadar bastım. Titreme olmadı. Açıkçası kıyamıyorumda öyle aniden dibe kadar basmaya firene. Daha önceden Durmaya yakın zamanda titremişti. Hele ilk titremede iyi korkmuştum Altımı delindi arabanın diye

Belkide onun bilinçaltındaki etkisidir