hyundai era 1.5 vgt crdi style  
Ana Sayfa MeganeForum İlan Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar
Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: hyundai era 1.5 vgt crdi style  (Okunma Sayısı 527 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Crazy 5o5
*

Rütbe : Megane Expression
 Yas : 26
 Konular : 50
 Üye Id : 1425
 Rep Gücü : : 9
 Araç : Megane II
 Renk : Çağla Yeşili
 Yakıt : Benzin
 Model ve Km : 2004 - 22000+
 Kisisel Mesaj : Farkımız Tarzımız (authentique) :P

Megane İlan meganeforum.com
« Yanıtla #10 : Eylül 06, 2008, 12:01:27 ÖÖ »

Ben meganemi hyundai ye değişmem  Wink

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen
kayıt olun ya da giriş yapın

..:::ŞEHİDİM RAHAT UYU EMANETİN ŞEREFİMDİR:::..

*

Rütbe : Megane Authentique
 Yas : 18
 Konular : 17
 Üye Id : 3868
 Rep Gücü : : 6
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #11 : Eylül 06, 2008, 01:30:07 ÖS »

hayırlı olsun kardeş. hyundaila ilgili tokyo driftte bi bölüm var video olarak paylaşamıycam ama olayı anlatmaya çalışıym.isimlerini bilmiyorum ama anlatmaya çalışcam işte.Smiley japonyaya gelen amerikalıya bi japon sahip çıkıyo orda.seyredenler bilir bahsettiğim kişileri.japon olanın büyük bi garajı var ve amerikalıyı garaja götürüp ona bi araba verir.amerikalı oooo bu araba benimmi şimdi der.japon adamda ne yani sana bi hyundai mı vercektim sen benim adımı taşıyosun artık der.bu kısım çok dikkatimi çekmişti hyundaiyı pek tanımam yani hiç sürmedim sadece getzin dizeline bindim biikere ve motoru kesinlikle çok sessizdi kesinlikle inkar edemem benim benzinli megandan daha az gürültülüydü içi.ve bizim meganlardaki gibi plastik çıtırtısı ön konsol tıkırtısı flan yoktu hiç.sessizliğiyle çok etkilemişti beni.ama atikmi kıvrakmı bilmiyorum hiç.

*

Rütbe : Megane Dynamique
 Yas : 22
 Konular : 40
 Üye Id : 1359
 Rep Gücü : : 7
 Araç : megane
 Renk : gümüş
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : 69.000

« Yanıtla #12 : Eylül 06, 2008, 03:58:08 ÖS »

megane için teneke diyen arkadas varsa eranın veya herhenagi bi hyundai nin sonata hariç bagaj kapagını bi kere kaldırıp indirmesini tavsiye ederim oyuncak malzemesinden yapılmıs adeta.

*

Yas : 16
 Konular : 26
 Üye Id : 83
 Rep Gücü : : 5
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :
 Kisisel Mesaj : MEGANE1&MEGANE2

« Yanıtla #13 : Eylül 07, 2008, 12:39:36 ÖÖ »

Alıntı:alize tarafından gönderildi.
megane için teneke diyen arkadas varsa eranın veya herhenagi bi hyundai nin sonata hariç bagaj kapagını bi kere kaldırıp indirmesini tavsiye ederim oyuncak malzemesinden yapılmıs adeta.

Aynn öle bzm teyze olunda vardı accent bagaj kapağnı ilk defa acaktm nerdeese krcam die korktm açya çalşşiim derken bagaj kapagnı skcektm nerdeese çk tenkeden yapıolar ya Undecided

*

Yas : 22
 Konular : 51
 Üye Id : 3876
 Rep Gücü : : 12
 Araç : renault
 Renk : gümüş gri
 Model ve Km : 75.000

« Yanıtla #14 : Eylül 07, 2008, 03:24:08 ÖÖ »

dayımda var aynısından. siyah renk. bencede en çok yakışan renk siyah  zaten eralara. ama iyi bakıldığında tabi.
sık sık kullanma şansı yakalıyorum. çok seri araç gerçekten. megane 2 nin hiçbir dizeli yanına yaklaşamaz bile. ama çok da ekonomik değil.
 konfor, yol tutuş, ekonomi,... filan derken, megane 2 ile kıyaslandığında sınıfta kalır.
eralarda en gıcık olduğum şey ise bagaj kapağı. dışarıdan açamıyoruz. illa gidip söför tarafındaki kolu çekeceğiz. ayrıca bagajı tamamen açsak bile bagaja kafanızı sokmayın. her an düşebiliyor.
arka stop lambalarından biri patladığı zaman, lambanın tamamnını vidaları sökerek açmak gerekiyor.
biraz daha kötülemeyim bari adam aldığına pişman olacak Grin

neyse abicim hayırlı uğurlu olsun. sürüş keyfi güzel bir araç. özelliklede rampaları çok deli aşıyor.

Forum Yöneticisi
*

Rütbe : Forever
 Yas : 19
 Konular : 477
 Üye Id : 1781
 Rep Gücü : : 46
 Araç : Megane | 08
 Renk : Kumsal Beji
 Yakıt : Diesel
 Model ve Km : Exp.Plus.Pak. | 3500

« Yanıtla #15 : Eylül 07, 2008, 04:16:29 ÖÖ »

Alıntı:meganer08 tarafından gönderildi.
hayırlı olsun kardeş. hyundaila ilgili tokyo driftte bi bölüm var video olarak paylaşamıycam ama olayı anlatmaya çalışıym.isimlerini bilmiyorum ama anlatmaya çalışcam işte.Smiley japonyaya gelen amerikalıya bi japon sahip çıkıyo orda.seyredenler bilir bahsettiğim kişileri.japon olanın büyük bi garajı var ve amerikalıyı garaja götürüp ona bi araba verir.amerikalı oooo bu araba benimmi şimdi der.japon adamda ne yani sana bi hyundai mı vercektim sen benim adımı taşıyosun artık der.bu kısım çok dikkatimi çekmişti hyundaiyı pek tanımam yani hiç sürmedim sadece getzin dizeline bindim biikere ve motoru kesinlikle çok sessizdi kesinlikle inkar edemem benim benzinli megandan daha az gürültülüydü içi.ve bizim meganlardaki gibi plastik çıtırtısı ön konsol tıkırtısı flan yoktu hiç.sessizliğiyle çok etkilemişti beni.ama atikmi kıvrakmı bilmiyorum hiç.

Han , Sean'a demişti , Altınada kırmızı bir Evo veriyordu Smiley

Bu arada hayırlı olsun Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim..

Mc.Speedy ® | Sami DEMİRDİZEN

Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

"THE ELEMENTS OF LIFE"

mgy
*

Yas : 36
 Konular : 25
 Üye Id : 1582
 Rep Gücü : : 1
 Araç : megane
 Renk : ateş kırmızı
 Model ve Km : 12000

« Yanıtla #16 : Eylül 09, 2008, 10:48:38 ÖS »

yorumlarınız için tşk ederim ben aslında hyundai markaya çok sıcak bakan birisi değildim   taki arkadaşımdaki  dizel erayı kullana kadar  müthiş bir araç çok sessiz   deparına hayran kaldım   1.4 benzinlisini de kullandım  dizel kadar  kayif vermedi  açıkça  donanım olarakta çok başarılı  bir  araç kullananlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır şayet kullanmadığıysanız  en kısa zamanda kullanmanızı  tavsiye  ederim  saygılarımla

*

Konular : 9
 Üye Id : 1846
 Rep Gücü : : 0
 Araç : megane ll
 Renk : beyaz
 Yakıt : dizel
 Model ve Km : 64000

« Yanıtla #17 : Eylül 10, 2008, 04:26:29 ÖS »

evet arkadaşlar birgün yolda aracın birini geçmeye başlamıştım.bu sırada arkamda bitane hyundai geliyordu ben sola geçtim adamda benim soluma asıldım ama ne fayda adam banamısın demedi.hyundai accent dizeldi.çok sinir olmuştum.110 bg olduğunu duyunca şok oldum.tabi bizim megane 80 bg di.ertesi gün gidip aracıma chip tuning yaptırdım.tek yaptırmamın sebebi hyundai olmuştu.bence çok başarılı güzel bir dizel motoru var

genç bilebilse yaşlı yapabilse

*

Rütbe : Forever
 Yas : 15
 Konular : 92
 Üye Id : 957
 Rep Gücü : : 17
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #18 : Eylül 10, 2008, 04:57:04 ÖS »

accent era nın test sürüşüne gitmiştim. arka koltukları çok dar 3 kişi zor sığdık

Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

*

Yas : 18
 Konular : 17
 Üye Id : 3868
 Rep Gücü : : 6
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #19 : Eylül 10, 2008, 06:19:30 ÖS »

Alıntı:Mc.Speedy ® tarafından gönderildi.
Alıntı:meganer08 tarafından gönderildi.

Han , Sean'a demişti , Altınada kırmızı bir Evo veriyordu Smiley

Bu arada hayırlı olsun Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim..

doğru sölüyosun isimleri hatırlıyodumda karıştırıyodum bende:)
eğr dizel ve orta sınıfta bi araç alınacaksa tercih edilebilir accent era ama benzinliye yaklaşılmaz bence.
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

hosting