İŞTE MEGANE SAĞLAMLIK TESTİ  
Ana Sayfa MeganeForum İlan Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar
Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: 1 2 [3] 4
  Yazdır  
Gönderen Konu: İŞTE MEGANE SAĞLAMLIK TESTİ  (Okunma Sayısı 4354 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Rütbe : Megane Authentique
 Konular : 8
 Üye Id : 666
 Rep Gücü : : 2
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

Megane İlan meganeforum.com
« Yanıtla #20 : Aralık 31, 2007, 12:10:54 ÖÖ »

evet arkadaşım bende yeni üye dostlarınızdan biriyim ve forumda acemiyim aynen senin şekline benzer bir kaza arkadaş yaptı ve arkadaki araba eski kasa megan ön taraf bayağı gitmiş ama megan 2 de çizik yok

serkan
Forum Yöneticisi
*

Rütbe : Forever
 Yas : 23
 Konular : 197
 Üye Id : 230
 Rep Gücü : : 93
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #21 : Aralık 31, 2007, 01:03:33 ÖÖ »

Alıntı:rhm57 tarafından gönderildi.
evet arkadaşım bende yeni üye dostlarınızdan biriyim ve forumda acemiyim aynen senin şekline benzer bir kaza arkadaş yaptı ve arkadaki araba eski kasa megan ön taraf bayağı gitmiş ama megan 2 de çizik yok

hoşgeldiniz bölümünde kendinizi tanıtabilirsiniz. Wink

*

Yas : 33
 Konular : 6
 Üye Id : 677
 Rep Gücü : : 1
 Araç : MEGANE II 1.5 DCİ
 Renk : platin gri
 Yakıt : dizel
 Model ve Km :

« Yanıtla #22 : Ocak 11, 2008, 06:03:55 ÖS »

ARAÇ ALMADAN ÖNCE ARAŞTIRMA YAPARKEN SADECE VE SADECE GÜVENLİK KONUSUNDA DEĞERLENDİRME YAPTIM.ONLARCA ÇARPIŞMA TESTİ VİDEOSU SEYRETTİM.ONLARCA YAZILI DÖKÜMAN OKUDUM. SONUÇ --  KENDİ SINIFINDA RENAULT MEGANE ( ELBETTE EKONOMİK KRİTERLER DE ÖNEMLİ  Smiley  --

MEGANE II HB 1.5 DCİ AUTHENTIQUE 2008

*

Rütbe : Stajyer
 Konular : 0
 Üye Id : 1634
 Rep Gücü : : 0
 Araç : renault
 Renk : platin gri
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : 30000
 Kisisel Mesaj : megane full

« Yanıtla #23 : Mart 02, 2008, 07:08:40 ÖS »

arkadaslar meganenin arkası diğer araçlardan biraz daha sağlam.ama megane önden bi yere çarpmış olsayda megane de dağılırdı.meganeni saglamlagı motorunun içindeki çelik halattan kanaklanıyor.yani yaralanmalarda biraz daha güvenli ama hasarlada aynı hasar çıkar.

*

Yas : 19
 Konular : 11
 Üye Id : 1613
 Rep Gücü : : 1
 Araç : megane II hb 1.6 16v
 Renk : osmanlı mavi
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : 115.000
 Kisisel Mesaj : I LOVE MY CAR

« Yanıtla #24 : Nisan 05, 2008, 12:22:16 ÖS »

bende megane ımla bir çok kaza yaptım ama hiçbiyerinde ne boya var ne değişme var ne de çizik var Smiley bi keresinde kaldırıma çıktım çok sertti ama baktım plastik tamponda çizik dahi yok. bikeresindede hızla bi acemi kız arkadan çarptı. alfa romeo 159 jtd idi arabası karının arabada 5 milyar hasar çıktı meganede yne bir çizik dahi yok. birsuru ufak kaza daha yaptım ama sıfır çizik sıfır hasar Smiley allah kaza bela vermesin. daha buyuk kaza da vermesin... megane guzel araba...

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

BARIŞ GÜMÜŞSOY
Forum Yöneticisi
*

Rütbe : Forever
 Yas : 18
 Konular : 251
 Üye Id : 1160
 Rep Gücü : : 53
 Araç : megane II
 Renk : bej
 Yakıt : 98 oktan
 Model ve Km : 57000
 Kisisel Mesaj : BARIŞ GÜMÜŞSOY

« Yanıtla #25 : Nisan 05, 2008, 12:26:40 ÖS »

abi nasıl yaaf alfada 5000 ytl zarar var megane de bişi yok senin araba zırhlımı Smiley şaka bi yana bana şahin çarptı şahin kaput komple içine geçti benmde tamponla bagaj kapağı hasar görmüştü yaaf 

*

Konular : 1
 Üye Id : 2310
 Araç : megane II
 Renk : OSMANLI MAVİSİ
 Yakıt : MAALESEF BENZİN
 Model ve Km : 49000

« Yanıtla #26 : Nisan 14, 2008, 03:43:44 ÖÖ »

arkadaşlar dedikeriniz doğrudur muhakkak .meganlar sağlam arabadır bunu biraz araştıranlar da bilirler.ancak 4 yıldır megan ıı kullanan ,ufak tefek kazalar geçiren biri ve fizikçi olarak bu '' diğeri haşat oldu 5-10 milyar hasarı var bende çizik yok '' olayını bi türlü anlayamadım gitti ya momentum yasalarında bi sorun var yada .. Cheesy

*

Konular : 2
 Üye Id : 1422
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #27 : Temmuz 10, 2008, 06:35:24 ÖS »

slm arkadaşlar , ben şu bu demeyeceğim  geçen ramazan bayramı dönüşü idi. arabayı babm kullanıyordu bir tane renault clio yu geçti ama geçerken biraz yakın girdi. ve kaza oldu doğal olarak benim megane2 nin sadece sağ arka çamurlukta boya kalkarken clio da da sol ön taraf çamurluğu komple kırıldı. yani arçlarımız hem sağlam hem de esne altını çiziyorum esnek(plastik her yeri çünkü)

redo
Ziyaretçi

« Yanıtla #28 : Ağustos 09, 2008, 12:10:17 ÖS »

bu ne saçma iş ya megane da bişi yok mercedeste 10,000ytl hasar getz haşat bu ne saçmalık senin araban zırhlımı

*

Rütbe : Stajyer
 Konular : 0
 Üye Id : 4016
 Araç : megane 3
 Renk : kırmızı
 Yakıt : cok sukur dızel
 Model ve Km : 36000

« Yanıtla #29 : Eylül 15, 2008, 03:17:00 ÖS »

herkese selam.anlatılanlar gercekten ılgımı cektı bı kac basımdan gecmıs olayıda ben anlatıyım dedım.2007 yılının eylul ayı ıcınde sıfır olarak aldıgım megan 2 ile 2 hafta sonra bır kazada ben atlattım.ılk once sunu demelıyımkı.dısardan baktıgımız zaman megane 2 nın on camurluk sısteminin plastık oldugu gozlerden kacmıyor.lakın bunun plastık olarak uretılmesının bır amacı vardır.yoksa sadece kılo azaltıp,ozellıkle dızellerde cılız kalan motorun kaybını engellemek degıldır. bununla bırlıkte amac yıne sadece, plastik kullanarak uretım malıyetını  mınumuma dusurmekte degıldır. butun bunların akabınde baktıgımız zaman on camurlukların plastık olarak uretılmesının en buyuk amac ve avantajı kaza esnasında ortaya cıkabılecek can ve mal kaybını onlemek ve aracta ortaya cıkacak hasarı en asgarı duzeye dusurmektır.yapmıs oldugum kazada ıse megane 2 ıle ıkı arac arasına sıkıstım.yaklasık50 kılometre hızda olusan kazada cok kucuk sıyrıklar harıcınde aracta en ufak bısey bulamadım.yalnız kazada onde bulunan 2008 model jettanın arka bagaj kapagı acılamaz duruma geldı.ve arkadan carpan aracın(ford fusıon) ıse on taraf nerdeyse radyatore kadar gırdı.dıycegım sukı.megane 2 nın plastık olan tamponlarının tam ortasında serıt halınde yaklasık 10 cm genıslıgınde ve 2 mm kalınlıgında crom nıckel sac dolanıyor.bunun la bırlıkte aracın on ve arka tampon merkezlerı dıger aracların tampon merkezlerınden yukarda oldugu ıcınkaza esansın megane dıger aracın govdesıne dokunurken dıger araclar ıse meganın tampon altına yanı bosluga dogru hareket edıyor.her ne kadar c segmentınde olsada guvenlık konusunda megane2 c segmentının sınrlarını  zorlayabılır. bunun la bırlıkte aracta ses alma, gogus ve kapılardan ses gelme, vırajda yol tutusu problemlerı,ve motorunun(ozellıkle dızelde) ıstenılen performansı vermede pasıf kalmasıyla da c segmentının nerdeyse alt sınırlarını zorluyor.
Sayfa: 1 2 [3] 4
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

hosting