jetta 1,4 motorla bunu nasıl başarıyo ?  
Ana Sayfa MeganeForum İlan Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar
Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: jetta 1,4 motorla bunu nasıl başarıyo ?  (Okunma Sayısı 542 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Rütbe : Megane Dynamique
 Yas : 22
 Konular : 40
 Üye Id : 1359
 Rep Gücü : : 7
 Araç : megane
 Renk : gümüş
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : 69.000

Megane İlan meganeforum.com
« Yanıtla #10 : Eylül 05, 2008, 11:19:38 ÖS »

kesinlikle o hlde kafa tutamıyolar.
gecen gün borayla 150km yol gittim kalite yol tutus frenler falan megane dan iyi ama motor meganın yanından bile gecemez 1.6 102 hp için söylüyorum motor cok zor devirleniyor. ve motor gaz pedalına biraz gec tepki veriyor. yani meganı mumla aradım yolda. üstelik bora hiçbir problemi olmayan 30.000km de bir araba.

*

Rütbe : Megane Extreme
 Yas : 27
 Konular : 74
 Üye Id : 2856
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :
 Kisisel Mesaj : Gerçekçi ol imkansızı iste

« Yanıtla #11 : Eylül 05, 2008, 11:25:24 ÖS »

onun gırdıgı vırajda megane savruluyor ama buna ne dıceksın..
2 sanıye gec hızlansın varsın. kapı kapatma sesı bıle farklı. teneke sesı yok.
ben aracta konfor aradıgım ıcın bole konusuyorum.
zaten yerını jettaya bıraktı.

*

« Yanıtla #12 : Eylül 05, 2008, 11:32:41 ÖS »

bnm için araba gitmiyorsa bu sinir bozucudur zatenn bnde söledim yol tutus megane dan iyi diye ama motor yanına yaklaşamaz.

*

Rütbe : Megane Authentique
 Konular : 1
 Üye Id : 1746
 Rep Gücü : : 1
 Araç : renault megane (1.6 16v) prilivege
 Renk : gümüş gri
 Yakıt : kurşunsuz benzin
 Model ve Km : 2006 47000
 Kisisel Mesaj : zor olan bir şey yok; imkansız olan sadece zaman.

« Yanıtla #13 : Eylül 07, 2008, 10:39:06 ÖÖ »

140lık jettayı deneyen bilir. değil megan megane 2.0 gelse jetta 140 lığa yetişemez. korkunç bir ataklığı var. alt devirlerden itibaren max. torka ulaşıyor. araç çift beslemeli. kompresör ve turbo.  düşük devirde bile hızlanmasını çok çabuk yapıyor. megane hız bakımından ataklık bakımından jetta 1.4 ün eline su bile dökemez. dayanıklılıkla ilgili problemlerden bahsettiler ama 1.4 tsı motorlar halen de sağlam çalışıyor bir probleme rastlanmadı. belki meganlarada 1.4 sadece turbo motorlu olandan takarlar. böylece 125 bg güce ulaşır. 1. 4 olanı tabi. ama megane fiyatlarını o zaman çok yukarı çeker ve ben olsam o zaman tercihimi diğer arabalardan kullanırım . maalesef megane ye verilen para sadece dayanıklılığı ve türkiyede üretildiği için yedek parçalarının diğer araçlara nazaran daha ucuz olarak temin edebilmesidir. yoksa megane inanın bu kadar sartmaz.

tugrulas
*

Yas : 18
 Konular : 66
 Üye Id : 2872
 Rep Gücü : : 4
 Araç : renault megane
 Renk : duman gri
 Model ve Km : 12000

« Yanıtla #14 : Eylül 07, 2008, 12:12:02 ÖS »

arkadaşlar meganı bukadar kötüledik ama meganın fiatına bakın tsı motorlu jettalerın bide aslında 2.0 dci 150 bg 340 megan gelse yolda araba bırakmaz ama işte reno reno dioz ama adamlar onu bile bize layık görmüo ama çoğu marka bütün versionları getiro valla üstelik megan türkiede yapılıo ne dielim artık bagaj halıfleksini(ve daha birçok özellk) çıkarıp müşteri talebi dien markadan siz ne beklersiniz

*

« Yanıtla #15 : Eylül 07, 2008, 05:34:40 ÖS »

Alıntı:kmletkn tarafından gönderildi.
140lık jettayı deneyen bilir. değil megan megane 2.0 gelse jetta 140 lığa yetişemez. korkunç bir ataklığı var. alt devirlerden itibaren max. torka ulaşıyor. araç çift beslemeli. kompresör ve turbo.  düşük devirde bile hızlanmasını çok çabuk yapıyor. megane hız bakımından ataklık bakımından jetta 1.4 ün eline su bile dökemez. dayanıklılıkla ilgili problemlerden bahsettiler ama 1.4 tsı motorlar halen de sağlam çalışıyor bir probleme rastlanmadı. belki meganlarada 1.4 sadece turbo motorlu olandan takarlar. böylece 125 bg güce ulaşır. 1. 4 olanı tabi. ama megane fiyatlarını o zaman çok yukarı çeker ve ben olsam o zaman tercihimi diğer arabalardan kullanırım . maalesef megane ye verilen para sadece dayanıklılığı ve türkiyede üretildiği için yedek parçalarının diğer araçlara nazaran daha ucuz olarak temin edebilmesidir. yoksa megane inanın bu kadar sartmaz.

meganın tercih sebebinin yedek parcasının ucuz olmasıyla alakası oldugunu düşünmüyorum zaten ucuzda degil parca fiyatları. megane gercekten konforlu bir araba özellikle geniş olması tercih sebebi ayrıca da mesela bizim tercih sebebimiz düşük yakıt tüketimi sınıfında benzinli rakiplerinden megane dan daha az yakıt tüketimine sahip bir arac yok yol tutus ve malzeme kalitesi tartısılır tabi.

Armağan
*

Yas : 19
 Konular : 30
 Üye Id : 2128
 Rep Gücü : : 13
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #16 : Eylül 07, 2008, 06:08:25 ÖS »

2.0 Megane 1.4 jettaya yetişemez hee.. Smiley
O 1.4 araç ile hiç 4 vitesden sonrasında ilerlediniz mi..Bir terim vardır motorlar için kullanılır ciğer diye..İşte 3-4üncü vitesden sonra o faktör devreye girer ve büyük hacimli motor kendini gösterir..Tmm jetta konforlu harika araç.Adamların koydukları motorlar da güzel..Aynı motora sadece yazılımla iki farklı beygir gücü aktarmalrı da güzel amaa onu överken altımızdakini de yermeyelim Smiley

*

Yas : 18
 Konular : 17
 Üye Id : 3868
 Rep Gücü : : 6
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #17 : Eylül 07, 2008, 10:02:15 ÖS »

Alıntı:ArMy tarafından gönderildi.

2.0 Megane 1.4 jettaya yetişemez hee.. Smiley
O 1.4 araç ile hiç 4 vitesden sonrasında ilerlediniz mi..Bir terim vardır motorlar için kullanılır ciğer diye..İşte 3-4üncü vitesden sonra o faktör devreye girer ve büyük hacimli motor kendini gösterir..Tmm jetta konforlu harika araç.Adamların koydukları motorlar da güzel..Aynı motora sadece yazılımla iki farklı beygir gücü aktarmalrı da güzel amaa onu överken altımızdakini de yermeyelim Smiley

yetişemiyo kardeş yetişemiyo bugün 140 bglik jettaya bindim ve gerçekten çok güzel bi araba ve üst sınıfın tabanını zorlayan bi araç bence jetta.biraz daha ıkınsa passatı hiç aratmaz ki 170 bg lik comfortline donanım seviyesindeki bi jettada passatı aratmıyodur diye düşünüyorum.düşündüğünüz gibi yüksek devirlerde de pasif kalan bi araç değil hatta yüksek devirde turbonunda devreye girmesiyle daha bi şahlanıyor.gelir gelmezde jettayla ilgili nerdeyse bütün düşüncelerimi paylaştım hemen
http://www.meganeforum.net/forum/bir_megancidan_jetta_deneyimi-t6136.0.html

*

Yas : 27
 Konular : 74
 Üye Id : 2856
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :
 Kisisel Mesaj : Gerçekçi ol imkansızı iste

« Yanıtla #18 : Eylül 07, 2008, 10:52:39 ÖS »

megane, jetta 14 tsı ye hayatta yetısemez..
meganın cok tutmasının sebebı ıse yerlı olması parca bulma problemı olmaması bagajını buyuk yakıt tuketımının kucuk olmasıdır.
bunun dısında rakıplerınden ustun bır yanı yoktur.
meganın parcaları artık alman parcaları fıyatındadır bu arada . hıc uygun deıller.
TURBO HORTUMU 450 MILYOOON.  Cool
tsı olmayan jettalar motoru kotu cunku arac agır bıraz.
jettalar basarılı saglam ama bana gore arka farları dısında hıcbır yerı ıyı deıl. bana hep tıpsız gelmıstır...
borayla passat cakması!!

*

« Yanıtla #19 : Eylül 07, 2008, 11:34:19 ÖS »

tabiki yetişemez teknoloji farklı motorlar farklı neden normal 1.6 jettayla meganı karsılastırmıyosunuz yani aynı fiyattaki iki otomobili.

Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

hosting