Klima Son Version  
Ana Sayfa MeganeForum İlan Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar
Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Klima Son Version  (Okunma Sayısı 429 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Rütbe : Megane Authentique
 Konular : 2
 Üye Id : 3597
 Rep Gücü : : 0
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

Megane İlan meganeforum.com
« Yanıtla #10 : Eylül 05, 2008, 11:33:06 ÖÖ »

Alıntı:subaykan tarafından gönderildi.
Alıntı:İhtiyar Megancı tarafından gönderildi.
Özellikle digital kliması olanlar göstergede son kısma kadarda getirseler tam olarak verim alamıyorlar. Bu gün serviste ustaya sorduğumda Renault'un yeni versiyon yaptığını ve kendilerine yakın zamanda cd geleceğini ve bütün araçlara ücretsiz uygulayacaklarını söyledi. Bu işlemden sonra tam olarak verim alınabilecekmiş. Bilginiz olsun Smiley

bu olayı benim arkadaş 6 ay felan önce söyledi bana. bilecikte servise sordum öyle bişey yok üzerinde yazılım standart gelir dediler. bende onlara inandım. bu servisler ne yaptığını bilmiyor herhalde , bunun kesin olduğunu öğrenen olursa haber versin arkadaşlar.

katılıyorum çoğu servis hiçbişeyden anlamıyo bi kere yağmur sensörünün nasıl çalıştını sormuştum uğraştı çalıştıramadı bu sefer bunda sensör yok dedi  Grin ben geçtim çalıştırdım mal gibi kaldılar

*

Rütbe : Megane Dynamique
 Konular : 65
 Üye Id : 1363
 Rep Gücü : : 10
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

Megane İlan meganeforum.com
« Yanıtla #11 : Eylül 05, 2008, 05:16:44 ÖS »

Alıntı:revese tarafından gönderildi.
Alıntı:subaykan tarafından gönderildi.
Alıntı:İhtiyar Megancı tarafından gönderildi.
Özellikle digital kliması olanlar göstergede son kısma kadarda getirseler tam olarak verim alamıyorlar. Bu gün serviste ustaya sorduğumda Renault'un yeni versiyon yaptığını ve kendilerine yakın zamanda cd geleceğini ve bütün araçlara ücretsiz uygulayacaklarını söyledi. Bu işlemden sonra tam olarak verim alınabilecekmiş. Bilginiz olsun Smiley

Cheesy:D:D

bu olayı benim arkadaş 6 ay felan önce söyledi bana. bilecikte servise sordum öyle bişey yok üzerinde yazılım standart gelir dediler. bende onlara inandım. bu servisler ne yaptığını bilmiyor herhalde , bunun kesin olduğunu öğrenen olursa haber versin arkadaşlar.

katılıyorum çoğu servis hiçbişeyden anlamıyo bi kere yağmur sensörünün nasıl çalıştını sormuştum uğraştı çalıştıramadı bu sefer bunda sensör yok dedi  Grin ben geçtim çalıştırdım mal gibi kaldılar

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

hosting