LPG li Megane kullanıcısı var mı?  *Bilgi Paylaşımı*  
Ana Sayfa MeganeForum İlan Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar
Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15
  Yazdır  
Gönderen Konu: LPG li Megane kullanıcısı var mı? *Bilgi Paylaşımı*  (Okunma Sayısı 8808 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dromerfb
Ziyaretçi

Megane İlan meganeforum.com
« Yanıtla #130 : Temmuz 02, 2008, 11:30:13 ÖÖ »

arkadaşlar tartarini marka lpg taktıralı 2 gün oldu.bir kaç sorum olacak 1.si araba elektron,ik sorun var hatası veriyor .servisde düzelttiler sigorta atmış.3 saat sonra tekrarladı.bide tartarinide yol bilgisayarını düzeltecek bir yol var mı.bide araba rolantideyken gaza baınca devir önce düşüyor sonra artıyor.sebebi ne olabilir.usta biraz sür gel dedi.araba ara sıra stop ediyo bu nedenden bunlar çözülmeyecek sorunlar mı?tüpü söktüreyim dedim 3 günde sıktı araba beni.

*

Rütbe : Megane Authentique
 Konular : 17
 Üye Id : 540
 Rep Gücü : : 3
 Araç : MEGANE II
 Renk : GRİ
 Yakıt : Benzin+LPG
 Model ve Km : 72000

« Yanıtla #131 : Temmuz 02, 2008, 05:25:37 ÖS »

Arkadaşım hiç  bi sorun olmaması lazım araç benzinde nasılsa aynı şekilde çalışır senin sistemde bi sorun vardır. Takan ustaya git. Sakın aracınızdan soğumayın bunlar çözülecek problemlerdir.

*

Konular : 2
 Üye Id : 4709
 Rep Gücü : : 0
 Araç : Megane II __FoReVeR__
 Renk : Gümüş
 Yakıt : Benzin+Lpg
 Model ve Km : Authentique

« Yanıtla #132 : Eylül 27, 2008, 07:36:47 ÖS »

Bende Ağustos ayında taktırmıştım.Markası BRC modeli SEQUENT-MY 07.Sistemden çok memnunum.Arabada herhangi bir performans düşüşü yaşanmadı.Yakıttan da oldukça kar yaptırıyor  Grin Grin.

*

Konular : 30
 Üye Id : 1054
 Rep Gücü : : 5
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #133 : Eylül 27, 2008, 09:47:23 ÖS »

Alıntı:dromerfb tarafından gönderildi.
arkadaşlar tartarini marka lpg taktıralı 2 gün oldu.bir kaç sorum olacak 1.si araba elektron,ik sorun var hatası veriyor .servisde düzelttiler sigorta atmış.3 saat sonra tekrarladı.bide tartarinide yol bilgisayarını düzeltecek bir yol var mı.bide araba rolantideyken gaza baınca devir önce düşüyor sonra artıyor.sebebi ne olabilir.usta biraz sür gel dedi.araba ara sıra stop ediyo bu nedenden bunlar çözülmeyecek sorunlar mı?tüpü söktüreyim dedim 3 günde sıktı araba beni.

benimde lpg kitim tartarini çok memnunum. çok araştırdım bu markayı takmadan önce. taktırdığın yer çok önemli. bursada , eskişehirde 200 ytl montaj varken ben ankara ana bayii uludağda 400 ytl sadece montaja verdim. hatta şunuda söyleyebilirim önce bursadaki bayisine gittim oradaki ortam ve çalışma alanı ustasının tutumu hoşuma gitmedi anında vazgeçtim. bursaya bilecikten gitmiştim aynı gün ankaraya geçtim orda taktırdım. iyiki gitmişim bence ankaraya yakınsan uludağa bir uğra derim

Poyraz2000
*

Konular : 3
 Üye Id : 4917
 Rep Gücü : : 1
 Araç : Megane I
 Renk : Gümüş
 Yakıt : Benzin/Lpg
 Model ve Km : 2000

« Yanıtla #134 : Ekim 01, 2008, 01:34:46 ÖÖ »

Benım aracımda Tartarini marka sıralı otogaz var hayet memnunum arkadaşım.Düşük fiyata yüksek performans.Gönül rahatlıgıyla ibrene takla attırabilirsin Cheesy.

*

Konular : 1
 Üye Id : 2560
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #135 : Ekim 02, 2008, 01:03:59 ÖÖ »

takdırdınmı lpg yi çok merak ettim herkes memnun bende takdırdım yakıtta bayağı tasarruflu şimdilik bi sorun çıkarmadı.

*

Konular : 3
 Üye Id : 2984
 Araç : megane2
 Renk : ç.yeşili
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #136 : Ekim 07, 2008, 02:35:05 ÖS »

selam arkadaşlar benim problemler kısmında bahsettğim sorunlar nedeniyle arabamı satmak istemiştim.daha sonra satmak için arabayı temizlettirdim.İşte o an yeniden arabamın görüntüsüne aşık oldum Grin .satmaktan vazgeçtim ve lpg taktırmaya karar verdim.Uzun araştırmalarım sonucu atiker taktırdım.Açıkçası çok korkuyodum sorunlu araba daha sorun çıkarır diye.Ama meganım hala sorun çıkarıyo ama lpg sistemi daha sağlam çıktı.ekonomisi yüzünden sorunlu arabamı hala satmadım.usta iyi ise herkese tavsiye ederim.

Ja-SééN
*

Rütbe : Stajyer
 Yas : 24
 Konular : 2
 Üye Id : 5141
 Araç : megane2 sedan
 Renk : koyu gri
 Yakıt : benzin full forcee
 Model ve Km : 2004 83000

« Yanıtla #137 : Ekim 13, 2008, 11:41:39 ÖS »

bende 2004 model sedan dynamic 1.6 aldım sıralı sistem dusunuyorum dediğiniz markaları nereden ve nasıl bulurum ben uskudarda oturuyorum yakın yerler tavsiye lutfenn

Gidişime Yollar Duruşuma Kızlar Hasta!...

AYTEK AYDIN
*

Yas : 27
 Konular : 9
 Üye Id : 4069
 Araç : COUPE 1.6 16V. RXI
 Renk : GÜMÜŞ GRI
 Yakıt : LPG/BENZİN
 Model ve Km : 2000 - 115000

« Yanıtla #138 : Ekim 14, 2008, 12:49:03 ÖÖ »

HİÇ TEREDDÜT ETME TAKTIR BENCE. EĞER YILDA 15000 KM YAPIYORSAN,YADA ARACINA EN AZ 3-4 YIL BİNECEKSEN TAKTIR. ÇÜNKÜ VERECEĞİN MASRAFI ANCAK O ZAMAN KURTARIR.BEN 1100 YTL YE 2 AY ÖNCE ATİKER TAKTIRDIM OTOMATİK ARACIMLA 185 YKR YAKIYORUM DAHA ÖNCE 350 YKR İDİ. ÇOK DA MEMNUNUM. AYRICA ORJİNALLİK GİDİYOR DİYE DERT ETME TSE BELGELİ BİR YERE MONTAJ YAPTIR.

K O C A    H E S T I Y    A Y A    B E D E N E M

Tolga
*

Yas : 31
 Konular : 10
 Üye Id : 4857
 Araç : megane 2009 expression plus paket
 Renk : platin gri
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : 2009 1000 km

« Yanıtla #139 : Ekim 15, 2008, 05:36:06 ÖS »

Alıntı:Poyraz2000 tarafından gönderildi.
Benım aracımda Tartarini marka sıralı otogaz var hayet memnunum arkadaşım.Düşük fiyata yüksek performans.Gönül rahatlıgıyla ibrene takla attırabilirsin Cheesy.

Sımdı ben cok cekınıyorum bu ıse acıkcası herkesın ortak noktada bulustugu konu ıyı bır usta ? pekı nerede bu ustalar ? ben ıstanbul anadoluyakasındayım ıyı ustayı nerden bılıcem? yaptırıpda sorun yasarsam yazık olur ? yanı sız ıyı ustaları neye gore buldunuz ? yada ıstanbul anadolu yaksında ıyı usta nerede var bılen varmı? lpghaberde mucıpotogaz duymustum kartal sanayıde ıyımısderler sızın bıldıgınız usta varmı?

MEGANE EXPRESION PLUS PAKET
Sayfa: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

hosting