megane en sevilen ozellıklerı  
Ana Sayfa MeganeForum İlan Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar
Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: 1 2 [3] 4
  Yazdır  
Gönderen Konu: megane en sevilen ozellıklerı  (Okunma Sayısı 2411 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Rütbe : Megane Authentique
 Yas : Yok
 Konular : 7
 Üye Id : 3494
 Rep Gücü : : 1
 Araç :
 Renk : Bej
 Yakıt :
 Model ve Km : 8.000 KM

Megane İlan meganeforum.com
« Yanıtla #20 : Eylül 13, 2008, 08:49:47 ÖS »

uçuyor Megane Uçuyor Gaza Bastıgın Zaman Benı koltuguna Yapıstırmasına Hastayım:)

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen
kayıt olun ya da giriş yapın

Gti kaçmış, Vtec kovalamış, Gsi ikisinide yemiş, Megane gençler siz gidin ben yetişirim demiş

*

Rütbe : Stajyer
 Konular : 0
 Üye Id : 4016
 Rep Gücü : : 0
 Araç : megane 3
 Renk : kırmızı
 Yakıt : cok sukur dızel
 Model ve Km : 36000

« Yanıtla #21 : Eylül 18, 2008, 05:04:58 ÖS »

meganın en sevilen ozellıklerınden bahsetmek gerktıgını bılıyorum ama sunu ıtıraf etmek ıstıyorum.arkadaslar sizler ya araba motor ve torq'undan haberdar degılsınız yada megane harıcı bı arabaya bınmemısınız.gaza bastıgın zaman meganın hayran kalınacak bı cekıs gucu olduguna kesınlıkle ınanmıyorum.bende 80 beygır dcı motor vardı 2 hafta once tekar 100 beygır dcı motor bı megane daha aldık.ama her ıkısınınde kalkısına hasta felan olamıyorum malesef.eger oyle beklenmedık bı motor gucu beklıyorsanız kı tekrar edıyorum beklenmedık bı motor gucu  doblo jtd 105 beygıre bının.ama sunuda belırtmeden gecemıycem megane fıyatına bakıs sınfının en guzel arabası.ıste bu fıyata geregınden fazla luks bı arac almaktan hoslanıyorum.

*

Yas : 28
 Konular : 3
 Üye Id : 4790
 Araç : MEGANE II HB DYN
 Renk : ÇAĞLA YEŞİL
 Yakıt : LPG
 Model ve Km : 2004 98000

« Yanıtla #22 : Eylül 22, 2008, 12:58:22 ÖS »

1.GÜVENLİK
2.XENON FAR
3.CAM TAVAN
4.CC
5.LASTİK SENSÖRÜ
6.VİTES ORANLARI(OTOMATİK)
7.YOL TUTUŞU VE YANLAMASI
8.GÖRÜŞ AÇILARI

AYTEK AYDIN
*

Yas : 27
 Konular : 9
 Üye Id : 4069
 Araç : COUPE 1.6 16V. RXI
 Renk : GÜMÜŞ GRI
 Yakıt : LPG/BENZİN
 Model ve Km : 2000 - 115000

« Yanıtla #23 : Eylül 22, 2008, 09:00:11 ÖS »

otomatik viteste 4. vitese geçtikten sonraki devir saatinin yavaşca,hız saatinin hızlı bir şekilde hızlanması, ve ilk kalkıştan 2. vitese geçene kadarki süredeki tepkisi tıpkı amarikan araçlarını hatırlatıyor. buda bana keyif veriyor. birde arka cam kelebeklerini,sunroof u, ön ve arka sisleri açıp dolaşmaya bayılıyorummmm

K O C A    H E S T I Y    A Y A    B E D E N E M

*

Yas : 32
 Konular : 4
 Üye Id : 4918
 Araç : privilage sedan
 Renk : poyraz gri
 Yakıt : 1.5 dci
 Model ve Km : 2006 52000

« Yanıtla #24 : Ekim 05, 2008, 05:00:01 ÖÖ »

Aracım 2006 1.5 dci privilage sedan...Hasta olmadığım bi tarafı yok ki...Nerden başlasam bilemiyorum...her yeri bi özellik...xenon, far yıkama, far sensörü, far yükseklik ayar senörü(starta basınca hava karanlıksa farları yakıp aşağı yukarı bi kafa sallıyor yolu buluyor ya), ön arka sisler, gövde rengi tamponlar metalik kapı kolları cantları, park sensörü, lastik basınç sensörü(o ilk çalıştırdığında lastikleri tek tek kontrol eden resim var ya), beyaz aydınlatmalı gösterge, 4 kademeli sunroof(son kademede o sinekliğin pat diye açılması var ya), yarı deri koltuk(krem rengi bu deri rahtlatıyor insanı) deri direksiyon,deri vites(vitesin üzerindeki metal ve kenarındaki daire şeklindeki metal) deri el freni, hız sabitleyici-sınırlayıcı-kontrol sistemi(hızı 100 e sabitleyip direksiyondan elle gaz verip araba solluyorsun ya ateri gibi), 6 lı cd chancer direksiyon altından kumanda edilen(hız arttıkça müzik sesini de kendisi arttırıyor ya sanki araç dizel deil hiç ses yok içeride), yağmur sensörü (silecek hızlı mı yavaş mı derdi yok) yağmur başladımı kendisi çalışıyor zaten hızını da kendi ayarlıyor, yan arka güneşlikler, bir kucak dolusu eşyan olsa koyabilecek bi göz bulyorsun ya içerde ara kol dayamaın içi kapılardaki gözler ön iki paspas altındaki gizli saklama gözleri torpido soğutmalı geniş, atka cam altındaki göz, bagaj inanılmaz geniş, içerden bagaja ulaşabilme,arkadaki koltuklar tek veya ikili şekilde tamamen yattığında o bagaja neler sığmıyor ki,benim ön koltuklar neden tam yatmıyor anlamadım bazı meganlerın tam yatıyor çift kişilik yatak gibi oluyor,arka kol dayama ve içindeki kalemliğk bardak koyma yeri vs,dör kapı altı aydınlatma, yolcu aydınlatması ön ve arka,ön koltukların arkasındaki cepler,arkada takım elbise asma yeri, otomatik klima,karartmalı dikiz aynası,içerden açılıp kapanan içerden yönü ayarlanan çift açılı dikiz aynaları(hadi çok dar bi yere girersin de bi düğmeye aynalar çakışır bi düğmeyi çevirerek kapatıveriyorum ya aynaları), beni emniyet kemeri takmaya alıştıran o bipleme sesi, hareket edince kapıların otomatik kitlenmesi, ani frende 4li flaşörlerin yanması, arka çocuk klidi bir düme ile kapı içerden açılmıyor camlar açılmıyor, araçtan inince aydınlatmaların yavaş yavaş sönmesi belli süre sonra açık kalan herşeyi kendi kapatması(farını, cd çaları açık kalan camları sunroofu vs.), yada camlar açık sunroof açık arabadan inip kartda kitlemeye çif basınca hepsini kapatmasını,kontaksız kartla araba çalıştırmayı, depo doldurmak için anahtar vermek zorunda deilsin  durunca kapak dışardan açılıyor pompayı basınca iç kapak çöküyor çekince geri yerine geliyor, dışardan arabanın dar gibi görünmesine rağmen içine binince inanılmaz geniş hatta sınıfının en geniş iç hacmini bana sunması,burnunun ön tamponon yanlardan öne doğru kesik olması, arkadan bakılınca eksozunun görülmemesi(eksoz tamponun altında aşağı doğru açılıyor),dışardan kapı kolarında ahantar deliği olmaması, içeriden cam kenarında kapılarda kitleme düğmesi olmaması,camların tek dokunuşta tamamen açılması uzun basarsan sadece bastığın süre içerisinde açılması,yerden yüksekliğinin tatmin edici olması (Türkiye'ye uygun) sürtmeden o çukurlardan nasıl geçtiğin hala kavramış değilim, uzun yolda beni hiç yormaması, performansı hiç üzmedi beni 100 beygir ama turbo farkı herzaman oratada bastın mı gidiyor bastın mı duruyor gerçekten, gerçi hızını 195 de sınırlamışlar sanırım 195 i 5inci viteste 4000 4500 devirde filan görüyor hiç sallama sarsma yok daha gidicem diyor devir artıyor ama hız artmıyor,direksiyon hızlandıkça sertleştiği için kontrol sorunu yok düşük hızlarda kuş gibi hafif zaten(hani tek elle kaydırarak çeviriyorsun ya direksiyonu),yakıt yakıt deli ediyor beni bu kadar mı az yakar bi araç ya 60 lt euro dizel ile en az 1200 km şehir içi dışı ortalama, kotrollü kullanım ile 1300 yapıcağına inanıyorum. depoyu doldur unut ne zaman doldurduğunu ortalama 4.1 lt 100 km, gaza basınca 20 lt anlık yakıt tüketimini de görüyorsun tamamen kullanıma bağlı yakıt tüketimi basıcam gaza derseniz siz bilirsiniz...yoruldum yazmaktan her baktığımda her bindiğimde bu araç daha da hoşuma gidiyor ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anlıyorum...

*

Rütbe : Forever
 Yas : 15
 Konular : 92
 Üye Id : 957
 Rep Gücü : : 17
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #25 : Ekim 05, 2008, 05:14:45 ÖS »

işte megane sevdası buuu

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

*

Yas : 17
 Konular : 12
 Üye Id : 3036
 Rep Gücü : : 2
 Araç : megane 1 1.6 16v rte
 Renk : buz beyazı
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : 2000 model 86000

« Yanıtla #26 : Ekim 05, 2008, 11:49:31 ÖS »

Grin Grin harbi haaa.... bizde aşığızda... canbaycan arkadaş tam aşık  süper bi sevdalısın tebrikler Wink

*

Rütbe : Megane Extreme
 Yas : 27
 Konular : 74
 Üye Id : 2856
 Rep Gücü : : 7
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :
 Kisisel Mesaj : Gerçekçi ol imkansızı iste

« Yanıtla #27 : Ekim 06, 2008, 07:35:40 ÖÖ »

camlı sunroof lu tavan

memory83
*

Yas : 25
 Konular : 0
 Üye Id : 5046
 Araç : Megane RXİ 1.6 sport
 Renk : Ihlamur Yesili
 Yakıt : Benzin
 Model ve Km : 2001 - 65000
 Kisisel Mesaj : RENAULT MEGANE; SAYGI UYANDIRIR...

« Yanıtla #28 : Ekim 15, 2008, 11:17:02 ÖS »

kırmızı ısıklara gelip durduğumda, yanıma gelen ara gaz ceken  janjanlı yanar dönrli aracların ilk kalkısı benim yapmamın ardından bi anda ara gaz cekmeyi bırakarak susup vazgecmelerine bayılıyorum.Tabi bunu meganın performansına borcluyum.Atak bu makineler lafa söze hacet yok!!

*

Rütbe : Megane Dynamique
 Yas : 22
 Konular : 45
 Üye Id : 3876
 Rep Gücü : : 12
 Araç : renault
 Renk : gümüş gri
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : 75.000

« Yanıtla #29 : Ekim 20, 2008, 02:10:59 ÖÖ »

canbaycan allahtan bazı yerleri vs diyerek geçiştirmiş. yoksa sayfa yetmeyecekmiş. Grin

helal olsun sana diyorum. alkış Grin
Sayfa: 1 2 [3] 4
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

hosting