Megane II DCI Dİnamik + Sunroof  
Ana Sayfa MeganeForum İlan Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar
Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Megane II DCI Dİnamik + Sunroof  (Okunma Sayısı 1204 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Furkan ŞAhin
*

Rütbe : Megane Authentique
 Konular : 5
 Üye Id : 3861
 Rep Gücü : : 0
 Araç : Megane II
 Renk : Gri(gümüş)
 Yakıt : Euro Dizel
 Model ve Km : 20260

Megane İlan meganeforum.com
« Yanıtla #20 : Ağustos 12, 2008, 11:53:35 ÖÖ »

Alıntı:meganeIII tarafından gönderildi.
arkadaşım sen garaj olayını nasıl algılarsan anla ben uzun yolda yaptım kilometremi ve evimin kapalı garajı var bu garaj olayı sana herhalde bir rahatsızlık verdi olacak
araç uzun yolda km yaptığı için 30 bin 40 bin deki araçlardan daha dipridir nedenine gelince şehiriçinde dur kalk arabayı yıpratır debriyaj balatası olsun motoru olsun freni olsun bunlar cabasıdır uzun yolda bunların hiç biri olmadığı için ben arabamın arkasındayım Wink

öle az yıpranmış diosunda bnm arabam 21000 kmde uzun yola gitmedim hep şehir içi 110.000 km de uzun yol gitmiş bi arabayla her şeyi aynı olsun ikizi olsun değişecek nadir kişiler wardır yüzde 2-3 ayrıca bi diyen ben deilim herkes yazmış fiyat ve km yüksek

''Her zaman Doğru söyle ne söylediğini hatırlamak zrunda kalmazsın''

*

Yas : 19
 Konular : 2
 Üye Id : 4146
 Araç : megane II
 Renk : ateş kırmızı
 Yakıt : dizel
 Model ve Km : 110.000

« Yanıtla #21 : Ağustos 12, 2008, 12:38:08 ÖS »

Alıntı:megane2_hastası tarafından gönderildi.
arkadaşım rezinstanslı ayna çok iyi biliyorum ki var tüm dinamiklerde olması gerekli hatta bnm sol aynamın camı 2 sene önce bir araba tarafından çarpılarak kırılmıştı aynanın arkasında ince  ince telleri vardı Wink
aracımın satış fiyatı zaten pazarlıklı paylı ciddi olanlara bir şeyler yapabilirim

abicim o çizgi rezistans değil.   o ayna çift açılı bir ayna. o çizgide iki ayrı açıyı birirnden ayırmak için işaret olarak konmuş. aynı araba bende var. hemde en fullü. ama rezistans değil. kışın anlarsın zaten.

anlatamıyorum galiba yada anlamak istemiyorsun ben aynanın dışındaki siyah siyah noktaları demiyorum be arkadaşım aracın cam aynasını çıkart iki tane soket vardır biri rezinstans icindir diğeride elektirikli ayna içindir aynanın arkasında ısıtmalı tellerini ince ince görürsün daha ne diyim var diyorum yalan söyleyecek değilim ya eğer senin arabanda dijital klima varsa ön hızlı buhar giderici düğmesine basarsan hem ön camın buharini alir hemde aynanın forumda ilk günüm ama sanmaki megane hakkında bilgisiz olduğumu düşünme 2.ci megane II arabam 110.000 km yol yaptım meganla bir bildiğimiz varki konuşuyoruz Smiley

estafurullah ne yalanı. ben yanılabileceğini düşündüm. çünkü tüm rezistanslı arabalarda aynanın ortasında çizgi var. sen öyle diyorsan öyledir. bu kadar da eminsin zaten. bunu öğrediğim iyi oldu. ben yok sanıyordum. boş yere kızdırdım seni. kusura bakma  Smiley

arkadaşım olur böyle yanlış anlaşılmalar önemli değil bu arada arabayı zorla alın demiyorum araba bnm istediğim fiyatı çekebilirim bu bnm en doğal hakkım bu arada aracın tekrar söylüyorum benzinli otantiklere 23 lira çekiyolarken bnm dizel dinamik 25 lira istemişim çokmu geliyor yapmayın arkadaşlarım

Armağan
*

Rütbe : Megane Extreme
 Konular : 31
 Üye Id : 2128
 Rep Gücü : : 13
 Araç : Megane II Sedane
 Renk : Beyaz
 Yakıt : Bezin
 Model ve Km : 2004/27000

« Yanıtla #22 : Ağustos 12, 2008, 01:04:13 ÖS »

arkadaşım rezinstanslı ayna çok iyi biliyorum ki var tüm dinamiklerde olması gerekli hatta bnm sol aynamın camı 2 sene önce bir araba tarafından çarpılarak kırılmıştı aynanın arkasında ince  ince telleri vardı Wink
aracımın satış fiyatı zaten pazarlıklı paylı ciddi olanlara bir şeyler yapabilirim

abicim o çizgi rezistans değil.   o ayna çift açılı bir ayna. o çizgide iki ayrı açıyı birirnden ayırmak için işaret olarak konmuş. aynı araba bende var. hemde en fullü. ama rezistans değil. kışın anlarsın zaten.

anlatamıyorum galiba yada anlamak istemiyorsun ben aynanın dışındaki siyah siyah noktaları demiyorum be arkadaşım aracın cam aynasını çıkart iki tane soket vardır biri rezinstans icindir diğeride elektirikli ayna içindir aynanın arkasında ısıtmalı tellerini ince ince görürsün daha ne diyim var diyorum yalan söyleyecek değilim ya eğer senin arabanda dijital klima varsa ön hızlı buhar giderici düğmesine basarsan hem ön camın buharini alir hemde aynanın forumda ilk günüm ama sanmaki megane hakkında bilgisiz olduğumu düşünme 2.ci megane II arabam 110.000 km yol yaptım meganla bir bildiğimiz varki konuşuyoruz Smiley

estafurullah ne yalanı. ben yanılabileceğini düşündüm. çünkü tüm rezistanslı arabalarda aynanın ortasında çizgi var. sen öyle diyorsan öyledir. bu kadar da eminsin zaten. bunu öğrediğim iyi oldu. ben yok sanıyordum. boş yere kızdırdım seni. kusura bakma  Smiley

arkadaşım olur böyle yanlış anlaşılmalar önemli değil bu arada arabayı zorla alın demiyorum araba bnm istediğim fiyatı çekebilirim bu bnm en doğal hakkım bu arada aracın tekrar söylüyorum benzinli otantiklere 23 lira çekiyolarken bnm dizel dinamik 25 lira istemişim çokmu geliyor yapmayın arkadaşlarım

Siz de diyorsunuz herkes istediği fiyatı çekebilir diye..Autcu da öyle yapmıştır..Neyse iyi satışlar tekrardan..

memeterdo
*

Rütbe : Forever
 Yas : 15
 Konular : 107
 Üye Id : 1015
 Rep Gücü : : 22
 Araç : megane
 Renk : platin gri
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : faz1 dyn.// 152.000

« Yanıtla #23 : Ağustos 12, 2008, 04:11:17 ÖS »

Alıntı:memeterdo tarafından gönderildi.
Alıntı:memeterdo tarafından gönderildi.
BEnim anlamadığım xenon far yok sunroof var.sunroofu sonradanmı taktırdınız acaba.Yada meganeni böyle paketidemi vardı.

sunroff faz 1 lerde dynamic lerde, faz 2 lerde ise exp. ve privilage larda opsiyonel olarak sunuluyor.

yok abi faz2 lerde zaten hangi modellerde opsiyonel olduğunu biliyorum. Wink
BEnim sormak istediğim zaten faz1lerde dynamıc modellerde sadece sunroof opsiyonel sunuluyor senin dediğin gibi can abi ama beim bildiğim yani aklımda kalan eğer sunroof istiyosan bunun için +ek paket alman lazım.ek paketlerin 2 tane olması lazımdı herhalde bunları şöyle biliyorum ben.
1.paket:Xenon far+unroof
2.paket:xenon far+sunroof+cruıse control

(paketlerin ismini bilmiyorum k.bakmayın 1. paket 2. paket diye yazdım)

yani demek istediğim eğer sunroof varsa xenon farda olması lazım deilmi. Huh? Huh? Huh? beni bi aydınlatırsanız sevinirim.

sunroof paket içerisinde değil memet kardeşim. opsiyonel. renaultun sitesinden baltım. aha da sana linki

http://www.renault.com.tr/model/equipment_list.asp?modelID=5

ama bir düzeltme yapayım. faz 2 lerde exp. ve privilagede opsiyonel demiştim. faz 2 lerde sadece privilagede opsiyonelmiş. Wink

saolun abianladım.Bu rezistanıa öğrendiğimiz iyi oldu.

*

Rütbe : Megane Extreme
 Yas : 22
 Konular : 63
 Üye Id : 3876
 Rep Gücü : : 17
 Araç : renault
 Renk : gümüş gri
 Model ve Km : 75.000

« Yanıtla #24 : Ağustos 12, 2008, 04:25:52 ÖS »

yahu ben araba güzel, fiyatta uygun dedim. biz rezistans olayına takıldık.  Cheesy iyiki de takılmışız bilmiyorduk öğrendik.

fiyata bir şey dediğim yok yani. laf etmeyin lütfen. hem araba adamın istediği fiyatı ister.

memeterdo
*

Rütbe : Forever
 Yas : 15
 Konular : 107
 Üye Id : 1015
 Rep Gücü : : 22
 Araç : megane
 Renk : platin gri
 Model ve Km : faz1 dyn.// 152.000

« Yanıtla #25 : Ağustos 12, 2008, 08:46:58 ÖS »

bu arada hayırlı satışlar demeyi unutmuşum ;Dewet herkez istediği fiyatı çekebilir km ne kadar isterse ona göre satar. Wink

*

Konular : 2
 Üye Id : 4146
 Araç : megane II
 Renk : ateş kırmızı
 Yakıt : dizel
 Model ve Km : 110.000

« Yanıtla #26 : Ağustos 12, 2008, 09:05:50 ÖS »

sağolun arkadaşlar fiyatı 25.000 çektim yrn birisi arabaya bakmaya gelicek dediği bana daha hemen 23.500 vereyim alıyım dedi ama o fiyatada verecek değilim artık gelir görüşürüz nasip kismet
bu arada sağolun iyi dilekleriniz için arkadaşlar
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

hosting