Megane II Karter Muhafazası  
Ana Sayfa MeganeForum İlan Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar
Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Megane II Karter Muhafazası  (Okunma Sayısı 2851 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İl Temsilcisi
*

Rütbe : Megane Extreme
 Yas : 18
 Konular : 29
 Üye Id : 785
 Rep Gücü : : 20
 Araç : RENAULT
 Renk : METALİK GRİ
 Yakıt : BENZİN
 Model ve Km : 35 000
 Kisisel Mesaj : MeGaNe II VP ..

Megane İlan meganeforum.com
« Yanıtla #40 : Haziran 14, 2008, 06:40:43 ÖS »

bılgıler ıcın sagolun

*

Rütbe : Stajyer
 Konular : 1
 Üye Id : 4440
 Rep Gücü : : 0
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #41 : Eylül 10, 2008, 12:24:51 ÖÖ »

arkadaşlar öncelikle araba lifte çıktığı zaman benimde bu husus çok dikkatimi çekti bende eski bir broadway kullanıcısıym ve o arabadaki kartek korumayı hiç bir arabada görmedim oldukça kalın bir demirden yapılmıştır  bu ağırlığından da açıkça anlaşılır.Opel e gelince eski opellerde (classic) kartek koruma hiç yoktur.180 YTL'ye ücret mukabilinde tıpkı broadwayinkine benzer bir koruma taktırılıyor.Firmaların takmamasına gelince; firmalar birkaç centlik tasarruf için herşeyi yapmaktalar.Zira adamlar bu araçlardan yüz binlerce üretiyorlar.Ama bu konuyu iyiye yormak gerekirse aracın çamurlukları dahi güvenlik açısından (geri tepmeyi engellemek için) plastik belki bu yüzden önden çarpmalarda tepme yapmayıp kırılması için plastik olabilir ancak bu haliylede karteri koruması biraz zor görünüyor daha çok çamurluk gibi duruyor

*

Rütbe : Megane Extreme
 Yas : 22
 Konular : 63
 Üye Id : 3876
 Rep Gücü : : 17
 Araç : renault
 Renk : gümüş gri
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : 75.000

« Yanıtla #42 : Eylül 10, 2008, 12:31:15 ÖÖ »

isterse çelik olsun ne yazar yani. oradaki muhafazanın fonksiyonu araçın motorunu su çamur gibi etkenlerden korumak ve sürtünme kat sayısını azaltmak.
megane 2 arazi aracı mı ki çelik bir saç koysunlar. tamamen gereksiz. elbette plastik veya benzeri bir ürün olacak.  hem maliyeti de düşürmüş oluyorlar.
renault türk markası olsa bende kızardım belki ama...

*

Rütbe : Megane Authentique
 Yas : 38
 Konular : 0
 Üye Id : 2576
 Araç : MEGAN II WAGON
 Renk : BEJ
 Yakıt : DIESEL
 Model ve Km : 2005 64000

« Yanıtla #43 : Eylül 16, 2008, 07:27:25 ÖS »

ALLAH KORUSUN ÇELİK MUHAFAZA TAKTIRIP KAZA ANINDA MOTORU KUCAĞIMA ALMAK İSTEMEM.

memeterdo
*

Rütbe : Forever
 Yas : 15
 Konular : 107
 Üye Id : 1015
 Rep Gücü : : 22
 Araç : megane
 Renk : platin gri
 Model ve Km : faz1 dyn.// 152.000

« Yanıtla #44 : Eylül 27, 2008, 12:36:01 ÖÖ »

Alıntı:megane2_hastası tarafından gönderildi.
isterse çelik olsun ne yazar yani. oradaki muhafazanın fonksiyonu araçın motorunu su çamur gibi etkenlerden korumak ve sürtünme kat sayısını azaltmak.
megane 2 arazi aracı mı ki çelik bir saç koysunlar. tamamen gereksiz. elbette plastik veya benzeri bir ürün olacak.  hem maliyeti de düşürmüş oluyorlar.
renault türk markası olsa bende kızardım belki ama...

abi bizde var çok işe yarıyor bu çelik koruyucu.megane2 değişi yerden çok yüksek ama kartel koruyucusu falan çok aşşğıda hiç beklemediğin yere sürtüyor.özelliklede kışın çok işe yarıyor bizim buraya kar çok yağdığından nerdeys araç sürekli alt taraf sürterek gidiyor ve taş çıkıyor bir şey oluyor çok koruyor anlıcağın.

*

Konular : 16
 Üye Id : 4911
 Rep Gücü : : 1
 Araç : renault megane ve toros
 Renk : gri,beyaz
 Model ve Km : 2006 ve 1993

« Yanıtla #45 : Ekim 03, 2008, 01:16:54 ÖS »

Alıntı:munzuli tarafından gönderildi.
Benim Broadvayde de çelik muhafaza vardı. Bu böyle çok çelimsiz bir sactan değil azcık daha sağlam yapılı. tabi çelik değil. Ustaya gittiğimde sacı çıkartıp dostum altını nerde vurdun bunun diye muhabbeti oldu. Bir piknikteydi sanırım ii ce oturtmuştum arabayı. Neyse çekiçle döve döve düzeltti yerine taktı.
Megan II. yi alınca ilk muayenede bişey yoktu. Daha sonra uğradığımda plastiğin bir darbe sonucu kırılmış olduğunu söyledi. Kendisi çelik muhafaza takalım hocam bunların altı yakın. Bu seni bir hayli korur dedi. Sipariş verdi getirtti. Bir hafta on gün sonra taktırdım. Bir yılı geçti sanırım. Kartla ilgili hiç problemim olmadı. Sanırım sıkıyor bazı ustalar.Saygılar.

ya hocam siz neyden bahsedıyorsunuz anlamadım arabanın altı adimiymiş kısa zamnda bozulurmu demek istenız anlayamadım bıraz açın yav Smiley Wink Cheesy Grin

2006 megane dinamik im oldu gözünüz aydınn

*

Konular : 10
 Üye Id : 2607
 Araç : RENAULT
 Renk : GÜMÜŞ
 Yakıt : DİESEL
 Model ve Km :

« Yanıtla #46 : Kasım 22, 2008, 04:18:33 ÖS »

valla bizim arabanın atında kartel koruması yok 2 parçadan olusuyo alt taraf koruması ustaya gittim ön tampun la kaput arasında boşluk vardı deedi alttki korumalar yok ondan dedi bana 1 tanesini al dedi bilmiyodum 2 parça oldugunu nyse sis farlarının oraya takılan koruma var sadece onu almısım onu taktı baktık gerisi boş nyse öyle kaldı almadım onu ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum.
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

hosting