Mesaj Silinmesi  
Ana Sayfa MeganeForum İlan Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar
Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mesaj Silinmesi  (Okunma Sayısı 184 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Rütbe : Megane Authentique
 Konular : 1
 Üye Id : 1674
 Rep Gücü : : 1
 Araç : RenauLT
 Renk : SiyaH
 Yakıt :
 Model ve Km :

Megane İlan meganeforum.com
« : Mart 24, 2008, 01:57:42 ÖÖ »

Konuyla pek bi alakası yok ama buraya yazmayı uygun buldum, kusura bakmayın....
Çok güzel düşünülerek yurt dışından insanlarında belirli bir ortak konu üzerinde yazışabileceği düşünülerek foruma bu şekilde bir bölüm açılmış...Gerçekten hoş...

Buradaki insanların büyük bir kısmı birbirlerini tanımadan birşeyleri belirli bir saygı ve hoşgörü çerçevesine paylaşıyorlar...

İlginç olan birşey; hiç tanımadığı, daha önce karşılaşmadığı bir insanla ilgili, birtakım arkadaşlar(?) dalgacı bir tavırla foruma yazı gönderiyor, kusura bakma arkadaşım bile demiyor, bu tutuma karşılık forum yönetimi hiç tereddütsüz mesajları siliyor ve insanları uyarmıyor bile...

Karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde bildiklerimizi paylaşmak bizi herzaman insan olarak bir adım daha ileri götürür...

Kimi insanlar bu yazıyı okuyunca ahlak dersi mi (?) veriyor Allah Allah? diyebilir...
Kimisi fazla uzatmaya gerek yok diyebilir...
Kimi insanlar duyarsız kalabilir...

İçimden geldi  gecenin saat 01:54ünde yazıyım dedim, sebebi ise gerçekten iyi niyetli insanlar var forumda, son 1.5 haftadır takip ettiğim kadarıyla...Bundan sonra takip eder miyim bilmiyorum...

Tek ricam bu yazının hemen pat diye silinmemesi...Ulaşması amaçlanan yere ulaşması, okuması gerekenlerin okuması...

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

serkan
Forum Yöneticisi
*

Rütbe : Forever
 Yas : 23
 Konular : 197
 Üye Id : 230
 Rep Gücü : : 93
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #1 : Mart 24, 2008, 03:55:52 ÖÖ »

dostum eğer burada yazılan mesajların silinmesinden bahsediyorsan onları mod olarak ben sildim ama cabrioman üyemiz silinmesini istedi bende sildim.yani istek ondan geldi hatta yazısı yukarda yazıyor almanca bilen arkadaşın mesajlarını ise kendisi silmiş sanırım.

Eğer bize isim verirseniz muhattap alacağımız birileri olur karşımızda yoksa boşuna konuşmuş oluruz, çünkü nasıl dalga geçildiğini dahi bilmiyoruz bize yardımcı olursanız bizde size yardımcı olabilirz.

saygılar...

*

Yas : 25
 Konular : 5
 Üye Id : 1649
 Rep Gücü : : 1
 Araç : megane 1.9 dci
 Renk : saphir blau
 Yakıt : DIeSEL
 Model ve Km : 132000

« Yanıtla #2 : Mart 24, 2008, 01:55:02 ÖS »

söylediklerinizin bir coguna katilmakla birlikte,kimden bahsediliyorsaniz aciklayin lütfen.en azindan bu kisi bensem söyleyin kendim üyeligi birakayim ama ben daha önce de belirttim,almanca olarak konu acmamda kötü bir niyet veya dalga niteligi yoktu.Amac zaten aciklanmistir daha önce.ewet yazdigim türkce mesajlari sildim,cünkü silelim dendi.

ICH LIEBE MEIN AUTO

*

Rütbe : Megane Dynamique
 Konular : 23
 Üye Id : 1192
 Rep Gücü : : 13
 Araç : MEGANE
 Renk : ATLANT MAVİ
 Yakıt : BENZİN
 Model ve Km :
 Kisisel Mesaj : cabrioboy

« Yanıtla #3 : Mart 24, 2008, 07:08:14 ÖS »

Alıntı:faul_77 tarafından gönderildi.
söylediklerinizin bir coguna katilmakla birlikte,kimden bahsediliyorsaniz aciklayin lütfen.en azindan bu kisi bensem söyleyin kendim üyeligi birakayim ama ben daha önce de belirttim,almanca olarak konu acmamda kötü bir niyet veya dalga niteligi yoktu.Amac zaten aciklanmistir daha önce.ewet yazdigim türkce mesajlari sildim,cünkü silelim dendi.

yok kardeş senle ilgisi yok siz aynen devam edinde artık cevap hakkıda doğmasın başka türkçe msj yazmayalım yada ne bileyim yönetim silsin ben kendi msjlarımı silmeye çalıştım ama olmadı.. Huh? Huh?

CABRİOMAN

EXTREME
*

Yas : 20
 Konular : 12
 Üye Id : 3306
 Rep Gücü : : 4
 Araç : SEDAN
 Renk : PLATİN GRİ
 Yakıt : BENZİN
 Model ve Km : 2008 / 4,000
 Kisisel Mesaj : megyciyiz mutluyuz....

« Yanıtla #4 : Eylül 28, 2008, 12:07:11 ÖÖ »

bence burda eleştiri almamızın nedeni ufaktan aile ortamını yakalamış olmamızdır die düşünüyorum. çünkü birbirimize hitap şeklimiz zaten abi,bilader,kardeş,aga falan. mesaj slinmesi konusunu yöneticimize bende yazmıştım ama saolsun kafamdaki soruları giderdi. herşey yolunda burda.

Site Yöneticisi
*

Konular : 93
 Üye Id : 2
 Rep Gücü : : 29
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #5 : Eylül 28, 2008, 06:34:28 ÖÖ »

Arkadaşlar bu tür sıkıntılarınızı lütfen bizimle paylaşınız, göreceksiniz ortada art niyet değil sadece yanlış bir anlaşılma vardır Wink.

Bu arada elbette herkesin hassas olduğu veya hassasiyet gösterdiği farklı bir yönü var bizler de buna göre kimseyi incitmeden birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Bazen yazan kişinin mesajı muhatap alınan kişi tarafından yanlış yorumlanabiliyor olayın tamamen dışındaki bir kişi bunu farkedebilirken olayın içindeki arkadaşlarımız fark edemeyebiliyor ve burada orta yolu bulmak da bize düşüyor elbette. Uyarı yapmıyoruz yada yapamıyoruz çünkü hata yaptığı düşünülen kişinin davranışında büyük bir aksilik göremiyoruz ancak diğer arkadaşımızın da hassasiyeti nedeniyle haklı olduğu gerçeği var... Mesajını sildiğimiz arkadaşımızı uyarsak uyarılar havada uçuşacak çünkü sık karşılaşılan bir durum ve yoktan yere kırgınlıklar oluşabilecek. Bu yüzden biraz da bize güvenmenizi rica ediyoruz Wink.

Bazen bazı arkadaşlarımızın da günübirlik ziyaretleri ve bu kısa süre zarfında bir kaç arkadaşımızı kırıp kendilerinin de, kırılan arkadaşlarımızın da forumu terk etmeleri de ayrı bir üzücü durumdur. Değerli arkadaşlarımız pireye kızıp yorganı yakmayınız ve uyarı bizden gelmediği sürece çok fazla takılmayınız en azından bu problem forumu terk etmek şeklinde noktalanmamalı, güzel dostluklar kurabilirsiniz ve elbette biraz eleştiriye de açık olmak lazım diye düşünüyoruz Wink

Lütfen yazdıklarımızı nasihat olarak değil bir ağabeyiniz yada kardeşinizden tavsiyeler olarak algılayınız Wink (Yaş 30 küsür Grin)

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

hosting