Değerli arkadaşlarım. Öncelikle şunu söylemek istiyorum hoşnutsuzluğun dile getirildiği bir başlıkta sinirlerin de iyice gerildiği noktada bir çıkış yolu bulup -konu dağılsa bile- dostlukların zedelenmediğini görmek benim için harika bir duyguydu... Bütün samimiyetimle söylüyorum küskünlük, dargınlık yada birileri kopmadan devam edilmesini gördüğüm için çok mutlu oldum...
Gelelim asıl konuya...
Herkes kendince haklıdır arkadaşlarım ve bu teorik olarak doğrudur ama uygulama esnasında her doğrunun her yerde söylenmeyeceği yada %100 doğrunun olamayabileceği durumlar ortaya çıkar ki sonuç itibariyle kimse kimse hakkında hoşlanmadığı cümle kuramaz & kurmamalı yani mesaj değiştirilmesin dediğiniz anda uyarı mesajları aleni ve gizli olarak havada uçuşur

, arkasından belki de asıl istemeyeceğimiz durumlar gerçekleşir...
Uyarı cezası - kınama - forumdan uzaklaştırma yada banlama emin olunuz bizim için en kolay yolu ve zaman zaman, oldukça nadir uyguladığımız bu yöntemler, sık uygulanmalı gerekçesiyle, bizim kendi aramızda bile sert tartışmalara sebep oldu...
Değerli arkadaşlarım;
Mesaj değiştirmek hoş bir durum olmasa gerek ancak hiç olmazsa bunu bizim küçük bir uyarımız niteliğinde algılamanız ve keyfi bir uygulama olarak yaptığımızı da düşünmeyerek aslında zor olanı seçtiğimizi göz önüne alarak değerlendirmenizi, canı gönülden temenni ederiz...
Ancak bunu yaparken elbette bizim de hatalarımız olabilir, uyarabilirsiniz, üzerimize düşen bir durum söz konusu olduğunda elimizden geleni de yaparız. Şunu da bilmenizi isteriz ki; biz kimse kimseyi kırmasın, küskünlükler olmasın ve kimse banlanmasın diye işin içinden ancak böyle çıkabildik.
En derin sevgi ve muhabbet dileklerimizle...