modifiye için birkaç öneri...  
Ana Sayfa MeganeForum İlan Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar
Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: modifiye için birkaç öneri...  (Okunma Sayısı 3877 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Rütbe : Megane Dynamique
 Konular : 51
 Üye Id : 751
 Rep Gücü : : 17
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

Megane İlan meganeforum.com
« Yanıtla #20 : Ocak 26, 2008, 04:51:46 ÖS »

al işte bunu satıyolar...  Grin Grin  nedir yani bu şimdi

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

serkan
Forum Yöneticisi
*

Rütbe : Forever
 Yas : 23
 Konular : 199
 Üye Id : 230
 Rep Gücü : : 94
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #21 : Ocak 26, 2008, 04:53:03 ÖS »

bole yine iyi arabanın üstünde daha berbat Grin

gbx
Gökhan
Forum Yöneticisi
*

Rütbe : Megane Privilege
 Konular : 123
 Üye Id : 596
 Rep Gücü : : 53
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #22 : Ocak 26, 2008, 06:20:48 ÖS »

ya fiberin uçlar dediğiniz gibi kırılır.. öyle dolaşınca beyaz beyaz görünüyor, o kadar itici bir görüntü olamaz.

gerçi hoş fiberi tamir ettirince de yakından bakınca böyle kabarık kabarık, rengi tutmaz bi halde de pek para etmiyor. bir süre sonra çöp yani.

*

Yas : 18
 Konular : 60
 Üye Id : 978
 Rep Gücü : : 3
 Araç : RENAULT ENZO
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :
 Kisisel Mesaj : TURKİSH FERRARİ

« Yanıtla #23 : Şubat 08, 2008, 08:15:04 ÖS »

teşekkürler

*

Rütbe : Megane Authentique
 Yas : 33
 Konular : 4
 Üye Id : 1815
 Rep Gücü : : 0
 Araç : megane 2.0
 Renk : bej
 Yakıt : benzin maalesef
 Model ve Km : 45000

« Yanıtla #24 : Mart 18, 2008, 11:03:51 ÖÖ »

Alıntı:magnanimous tarafından gönderildi.
*rs tampon, çok yakışıyor özellikle 2007 model rs lerin tamponu süper serviste fiyatı 1250 ytl fibercilerde yaptırabilirsiniz oda 700 ytl falan ama tabi plastik olmadığı için pek sağlam olmuyor en ufak darbelerde kırılıp çatlayabilir.
*jant, arabayı gösteren jantlarıdır.ve artık jantlar çokta uçuk rakamlar değil 16 jantlar 400-2000 ytl arasında değişen rakamlarda bulunabilir ikinci elde çok uygun jantlar bulunabiliyor.
*yay, jant aldıktan sonra özellikle megane'larımız için olmazsa olmaz çünkü maşallah yerden jeep kadar yüksek;D bunun içinde önerebileceğim yegane marka einbach.takımı 350 ytl ile 400 ytl arasında değişiyor.
*cam filmi,artık heryerde ucuza yaptırabileceğiniz modifiyenin ilk adımıdır.tabiki yine pahalı olanlarıda mevcut ama 150 ytl den başlayan fiyatlarada yapıyorlar...
*xenon, tabikii bir lüks ama araçlarımıza çok yakışıyor herkesin meganı orjinal xenonlu değil.yaptırabileceğiniz yerlerde fiyatlar 300 ytl ile 1000 ytl arasında değişiyor.6000k yasal sınır.ancak daha fazla ışık daha göz alıcı renkler isteyenler için 12000k ye kdr seçenekler mevcut.
*angel eye lı farlar, 2003-2006 modeller için piyasada çok sayıda mevcut 350 ytl ile  600 ytl arasında değişiyor fiyatları
*Ses sistemleri, bu çok genel bir kapsam oldu ama megane larımızın ses sistemleri maalesef hiçte tatminkar değil.hoparlörleri kalitesiz renault a yakışmayacak cinsten bunun içinde birçok çeş. model ayrıntı mevcut yine modifiye başlığı altında çok konuşuruz yardımcı olabilirim yapmak isteyen arkadaşlara...

şimdilik aklıma bunlar geldi ufak tefek ayrıntılarda arabayı göze hoş hale getirebiliyor insan mutlu edebiliyor değişiklik her zaman iyidir  Wink modifiye'ye EVET!!! Cool

bialder bana yardımcı ol da sana bizahmet benim şu meganeye kendi orjinal xenon var ama cevresine halka istiyorum

hakan

serkan
Forum Yöneticisi
*

Rütbe : Forever
 Yas : 23
 Konular : 199
 Üye Id : 230
 Rep Gücü : : 94
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #25 : Mart 18, 2008, 12:46:50 ÖS »

bununla ilgili başlıklar var modifiye bölümünde bakabilirsin.içini açtırman gerekicek farın sonra iyi bir ustaya taktırıcaksın angel ları içinde hava kalırsa farın buhar yapar sorun olur onun için iyi ustaya açtırıcaksın

*

Konular : 3
 Üye Id : 725
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :
 Kisisel Mesaj : megane forever & wherever

« Yanıtla #26 : Mart 19, 2008, 02:10:12 ÖÖ »

sağol   varol

...megane aşkı bir başkadır...

*

Konular : 4
 Üye Id : 1947
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #27 : Mart 23, 2008, 12:23:19 ÖS »

Meganlarda Modifiyeyi abartmamak lazım . Orjinali en güzeli.

*

Yas : 25
 Konular : 12
 Üye Id : 880
 Araç : Reanault
 Renk : Bem Beyaz
 Yakıt : Avro DizeL
 Model ve Km : 80000

« Yanıtla #28 : Mart 30, 2008, 10:54:24 ÖS »

http://www.crazy-cars.net/soncalismalarimiz.asp?id=35

Bostancıda ahmet usta, fiber işinde çok iyi ben çok memnun kaldım.

sizde ugrarsanız gökhan arkadaşımın selamı var demeyi unutmayın Smiley

Aşkım için canımı veririm, Meggy`m için aşkımdan vazgeçerim...

Yorumlarınıza ve önerilerinize açık modifiye...

http://www.meganeforum.net/forum/white_angel_megane2_hb_34_dc_3093_modifiyeli_begeninize_sunarim-t2469.0.html

*

Yas : 19
 Konular : 11
 Üye Id : 1613
 Rep Gücü : : 1
 Araç : megane II hb 1.6 16v
 Renk : osmanlı mavi
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : 115.000
 Kisisel Mesaj : I LOVE MY CAR

« Yanıtla #29 : Nisan 05, 2008, 09:33:14 ÖS »

Alıntı:hakan6135 tarafından gönderildi.
bialder bana yardımcı ol da sana bizahmet benim şu meganeye kendi orjinal xenon var ama cevresine halka istiyorum

merhaba kardesim. meganenin farları yapıştırma olduğu (tırnaklı değildir. tırnak vardır ama çevresi yapışıktır) için onu çıkarmak cok zordur. hatta çıkarmamanı tavsiye ederim. işinin ehli bir adam olmazsa kırar eline verir farı magnanimous ustanın dedği gibi açık kalırsa buhar yapar içine sıvı alır hepten eline alırsın farı. benden sana oneri sakın oyle bişey yaptırmayı düşünme. siyah tabanlı kendinden angel li çok guzel bi far var. internette araştırırsan bulursun. fiyatı 400 milyon kadar. git ondan al. orjinallerde bi kenarda dursun arabayı satacağın zaman onları takarsın sattığın zamanda o 400 milyona aldıgın farı burda satışa çıkarırsın. ilk taliplisi de ben olurum Cheesy

*

Konular : 8
 Üye Id : 2653
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #30 : Mayıs 06, 2008, 02:37:02 ÖS »

Motor için kesinlikle ChipTuning diyorum başka birşey demiyorum. Performans/Fiyat bakımından en iyi ve ucuza güç alabileceginiz sistem Chiptuningtir. Yani Yazılımın değişmesi.. isteyen arkadaşlara yardımcı oluruz.

*

Konular : 50
 Üye Id : 173
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #31 : Mayıs 06, 2008, 02:42:58 ÖS »

ya bu yazılım yükleme olayını bir arkadaşım 2005 focus tdci ye uygulattı fakat taktırdıktan bir süre sonra aracın frenleri boşaldı ki aşırı hızı seven bu arkadaş o gün şansa yavaş gidiomuş zor durdum dio ve bu olayın suçunu yazılıma yüklediler.inanmak istemedik ama yükleme işleminin yapıldığı ... performans hatayı üstlendi.bu nasıl iş peki anlamadım

*

Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #32 : Mayıs 06, 2008, 02:46:43 ÖS »

Alıntı:megane_59DS759 tarafından gönderildi.
ya bu yazılım yükleme olayını bir arkadaşım 2005 focus tdci ye uygulattı fakat taktırdıktan bir süre sonra aracın frenleri boşaldı ki aşırı hızı seven bu arkadaş o gün şansa yavaş gidiomuş zor durdum dio ve bu olayın suçunu yazılıma yüklediler.inanmak istemedik ama yükleme işleminin yapıldığı ... performans hatayı üstlendi.bu nasıl iş peki anlamadım

Smiley geçmiş olsun öncelikle..
Bizim calısma şeklimizde öyle bişey olmasının imkanı yok chipten dolayı. Cünkü bizdeki cihaz aracın Ecu içersindeki epromdan sadece bize gerekli olan kısmı okuyor %14 lük gibi kücük bi bölüm. ve tüm ayarlamalar ve gerekli işlemler bu bölüm üzerinde yapılıyor. bu bölümün icersinde kesinlikle fren vs. gibi degerler yok. Enjektörlerden püskürtülen yakıt-hava karışımı ve püskürtme sıklıgı ve birçok deger daha..
Nerede yaptırırsanız yaptırın İşi en iyilerine yaptırın. Profesyonelliginden şüphe ettiginiz yerlere 100-200 ytl az vermektense 1 kez yaptırın sorun yaşamayın derim ben..

*

Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #33 : Mayıs 06, 2008, 02:49:17 ÖS »

Alıntı:baseltuning tarafından gönderildi.

Smiley geçmiş olsun öncelikle..
Bizim calısma şeklimizde öyle bişey olmasının imkanı yok chipten dolayı. Cünkü bizdeki cihaz aracın Ecu içersindeki epromdan sadece bize gerekli olan kısmı okuyor %14 lük gibi kücük bi bölüm. ve tüm ayarlamalar ve gerekli işlemler bu bölüm üzerinde yapılıyor. bu bölümün icersinde kesinlikle fren vs. gibi degerler yok. Enjektörlerden püskürtülen yakıt-hava karışımı ve püskürtme sıklıgı ve birçok deger daha..
Nerede yaptırırsanız yaptırın İşi en iyilerine yaptırın. Profesyonelliginden şüphe ettiginiz yerlere 100-200 ytl az vermektense 1 kez yaptırın sorun yaşamayın derim ben..

ölüodum dio çok korkmuş  Cheesy doğru söylüyorsunuz kalitenin adı war

*

Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #34 : Mayıs 06, 2008, 02:59:05 ÖS »

Kalitenin adı da olur tadı da Smiley Şu ana kadar yaptıgımız araçların gerçekten hiçbirisinde sorun yok. Çok şükür hepsi gayet formda kullanılıyor ve sorunsuz.. Megane2 lere talep sıklastı bu aralar. bi tanesi ile video cekebiliriz belki yaptıgımız araçlarla.. bi dahakine..

*

Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #35 : Mayıs 06, 2008, 03:01:34 ÖS »

Kalitenin adı da olur tadı da Smiley Şu ana kadar yaptıgımız araçların gerçekten hiçbirisinde sorun yok. Çok şükür hepsi gayet formda kullanılıyor ve sorunsuz.. Megane2 lere talep sıklastı bu aralar. bi tanesi ile video cekebiliriz belki yaptıgımız araçlarla.. bi dahakine..

beklioruz...dediğiniz gibi bir güç artışı video da olas gösterecektir kendisini Wink

*

Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #36 : Mayıs 06, 2008, 03:03:14 ÖS »

beklioruz...dediğiniz gibi bir güç artışı video da olas gösterecektir kendisini Wink

İstanbulda olan arkadaşlarım için deneme sürüşü ücretsiz gelsinler kullansınlar aracı. 1.5dci 65 ps kesinlikle yazılım dısında bir modifiye yok araçta. ve normal degerlerle yüklendi bu araç. Kesinlikle maximum degerler zorlanmadı.. video cekmeyede calısacagız.