modlar yanlış yapıyor  
Ana Sayfa MeganeForum İlan Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar
Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: modlar yanlış yapıyor  (Okunma Sayısı 1032 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Rütbe : Megane Dynamique
 Konular : 73
 Üye Id : 1190
 Rep Gücü : : 9
 Araç : RÖNO Megane II
 Renk : Kırmızı
 Yakıt : Benzin
 Model ve Km : 91.000

Megane İlan meganeforum.com
« Yanıtla #20 : Eylül 17, 2008, 02:28:14 ÖÖ »

Alıntı:magnanimous tarafından gönderildi.
(ayrıca ünlem kullanmamdan nası bi sıkıntı doğdu onu da çözebilmiş değilim)!

örnek vereyim

kilitlenen konuda  "arkadaşım o zaman tekrar oku yazdığın mesajı!!!" yazmışsın (genelde üyelere bu şekilde yazıyorsun bu kırıcı uslubundan dolayı bildiğim küsüp bi daha foruma girmeyen veya aktif ise arada sırada uğramaya başlayan var)
ben yeni bir üye olsam forumda bir moderator benimle bu şekilde emri vaki konuşsa ona cevap olarak hiçde iyi şeyler söylemem sonra forumun kalitesine bak bunların moderatoru böyleyse adminleri ve üyeleri nasıldır acaba derim yanlışlıkla kurtlar vadisi forumuna  girdik herhalde derim :]bu foruma girmek içimden gelmez.

belki senin yapın böyledir bilerek böyle yazmıyorsundur ama üyelerle bu şekilde konuşman yanlış daha kibar durumu izah edebilirsin çünkü sen bir yöneticisin.

seninle problemim oldugundan yazmıyorum bunları seninle problemim olamaz zaten çünkü burası sanal alem burada klavyelerle dostluk veya düşmanlık kurulamaz belki sanane sen adminmisin seni ilgilendirmez benim yazılarım dersin ama bu forumu sevdiğim için forumun gelişmesini ileriye gitmesini istediğim için yazıyorum bunları seninle sorunlarım oldugundan değil.

Armağan
*

Rütbe : Megane Extreme
 Yas : 19
 Konular : 31
 Üye Id : 2128
 Rep Gücü : : 13
 Araç : Megane II Sedane
 Renk : Beyaz
 Yakıt : Bezin
 Model ve Km : 2004/27000

« Yanıtla #21 : Eylül 17, 2008, 04:29:08 ÖÖ »

kubilay kardeş bi yerde yanlışsın..Klavye başında da çok iyi dostluklar edinilebilir.Yeterki insan içten olsun..Bugün yanımda olanlarla da bunu zaten tastikledim.. Smiley

gbx
Gökhan
Forum Yöneticisi
*

Rütbe : Megane Privilege
 Konular : 123
 Üye Id : 596
 Rep Gücü : : 53
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #22 : Eylül 17, 2008, 09:54:36 ÖÖ »

Selamlar,
"Politik/siyasi konulara girildiği an başlığı uyarısız sileceğim." yazmıştım sevgili Tuğrul'un başlığına.

1) Bu bir uyarı değildi, bunu yanlış anladığınız sadece kesin ifadeler içeren bir hatırlatmaydı.
2) Üslubu çok sert bulduk yazılarını okuyunca bende şüpheye düştüm. Ama üslubun gerçekten şimdi tekrar okuduğumda ağır olmadığını düşünüyorum.

Siyasi görüş konularına girmeyelim diyoruz ama benim siyasi görüşümden dem vuruyorsunuz Smiley
Benim siyasi görüşümü buradan tahmin edemezsiniz. Siyasi görüş(?) paylaşımı yapmak sosyal bir gereksinim değildir. İnsanların ahlaklı, dürüst, samimi ve yapıcı olması her türlü siyasi görüşünden önce gelir ve gelmelidir.

Ayrıca siyasi görüş kavramı, (bu tür konulara girmeme kuralını anlamayan arkadaşlar için söylüyorum) siyasi bir partiyi desteklemek ile ilişkilenmiş kafalarınızda. Her siyasi görüşü olanın bir siyasi partisi olacak birşeyde yok. Gerçekten isterseniz petrol fiyatı konusunu tartışmak isterim. Öğrenecek çok şeyim olacağına inanıyorum. Fakat kuru laf kalabalığı ile başlayıp birbirimizden nefret edecek duruma gelmeye izin verilmeyeceği daha önce söylendi zaten.

mehmet
*

Rütbe : Megane Authentique
 Konular : 16
 Üye Id : 2259
 Rep Gücü : : 6
 Araç : megane 2
 Renk : platin gri
 Yakıt : dizel
 Model ve Km : 2006/26,275
 Kisisel Mesaj : megane 2

« Yanıtla #23 : Eylül 17, 2008, 12:03:30 ÖS »

ya arkadaşlar fazla uzatmayın birbirinizin kalbini kırmayın bu konu  burda bitsin daha fazla biribirinizi üzmeyin iyi forumlar

Site Yöneticisi
*

Konular : 98
 Üye Id : 2
 Rep Gücü : : 29
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #24 : Eylül 17, 2008, 03:41:42 ÖS »

Alıntı:megane2_hastası tarafından gönderildi.
karikatürlerde silinmeli o zaman bu konuda inat edeceğim. ben %47 nin dışında olabilirim. ki bu sitede de vardır.
ben yapılan haksızlıktan bahsediyorum. herkese eş. davranılmasından yanayım. yoksa modlara edecek sözüm yok zaten.

Yapılan haksızlık derken şu mesajınızla bize de büyük bir haksızlık yapmış oldunuz esasen Wink. Genel tavrımızı inceleyerek asla o tarz bir tavır içinde olmadığımızı görmüş olmanızı temenni ederdim. Gözümüzden kaçan bir durum söz konusu olmuş (ki
 halen görmüş değilim ve yine ki zaten görmeme de gerek yok tavrımız belli siz hatırlattınız biz de gereğini yaptık Wink ) bizi uyarınız belli bir ideoloji çerçevesinde olmamalıydı diye düşünüyorum...

Az önce Gökhan arkadaşım aslında olayı güzel özetlemiş üzerine fazla söz yazmak da istemem ama kural bazında yazılanların aksine hakikaten elimizden geldiği kadar gevşek davrandığımızı düşünüyorum. Bu benim düşüncem emin olunuz biz de kendi içimizde bu konuda anlaşmış değiliz ama orta yolu buluyoruz...

Şikayetlerinizi yapınız arkadaşlar hepsini değerlendiririz bu konu aslında çok faydalı bir konu olmuş tek sindirmekte zorlandığım kısmı arkadaşımın yukardaki mesajı yoksa hiçbir yerinde bir anormallik göremedim şikayet konusu ile ilgili de bir arkadaşım sildiğine göre evet ortada bir ihmal söz konusu olmuş, üzgünüm...

En derin sevgi ve muhabbet dileklerimle...

*

Rütbe : Megane Extreme
 Yas : 22
 Konular : 63
 Üye Id : 3876
 Rep Gücü : : 17
 Araç : renault
 Renk : gümüş gri
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : 75.000

« Yanıtla #25 : Eylül 19, 2008, 11:06:46 ÖS »

bu meselede herkes anlamasını gerekeni anladı. yanlış anlaşılmalardan ötürü  gelişen bir konu. en iyisi daha fazla hoşgörü.

teşekkürler arkadaşlar. ilginiz ve alakanız için

İhtiyar Megancı
Forum Yöneticisi
*

Yas : 42
 Konular : 177
 Üye Id : 3181
 Rep Gücü : : 8
 Araç : Megan II Privilage Full+Full
 Renk : Poyraz Giri
 Yakıt : Dizel
 Model ve Km : 2006 -0- Km.
 Kisisel Mesaj : Türkçe İmla Kurallarına Uyalım...!

« Yanıtla #26 : Kasım 05, 2008, 03:14:32 ÖÖ »

Forumları eğer üyeler benimsedi ise o forum bir aile havasına bürünür ve her ailede olduğu gibi ufak, tefek tartışmalar yaşanabilir. Burada önemli olan eleştrilerin ve verilecek cevapların dozunu ayarlamaktır. Dozu ayarlayamaz isek sonuçları bazen üzücü yerlere gidebilir. Burada moderatör ve admin arkadaşlara çok şeyler düşmektedir. Bu sayfalarda siyasi görüşlerden dem vurulmaya başlanırsa paylaşım diye bir şey ortada kalmaz. Yurdumuzda sizlerde çok iyi bilirsinizki önce siyasi görüş , sonrasındada hizmet, paylaşım, görev vs.vs. gelir. Bunun için akliselim davranıp buralarda siyasetin "S" si bile yazılmamalıdır. Sonuçta durup, dururken buralarda çok sevdiğiniz saydığınız insanlara bile sinir olmaya başlarsınız. Şunu unutmayalım siyaset her zaman bizlere zarar getirdi . Boş verin gitsin...

Başlıktaki eleştrilerin dinlenilmesi ve eleştri kaynaklarının  hemen düzeltilmesisinin yerinde bir davranış ol duğunu düşünüyorum.

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Site Yöneticisi
*

Konular : 98
 Üye Id : 2
 Rep Gücü : : 29
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #27 : Kasım 05, 2008, 10:16:21 ÖÖ »

İlginiz ve anlayışınız için teşekkürler ki zaten çoğu arkadaşımız meselelere genel itibariyle uzaktan baktığımızı ancak bazı arkadaşlarımızın veya dostlukların zarar görecekleri gibi bir düşünceye kapıldığımızda müdahale ettiğimizi fark etmişlerdir.

En derin sevgi, saygı ve muhabbet dileklerimizle...

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

hosting