|  | Alıntı: |  |  | megane2_hastası tarafından gönderildi. |  | |  |
| karikatürlerde silinmeli o zaman bu konuda inat edeceğim. ben %47 nin dışında olabilirim. ki bu sitede de vardır. ben yapılan haksızlıktan bahsediyorum. herkese eş. davranılmasından yanayım. yoksa modlara edecek sözüm yok zaten.
| |
 | |  |
Yapılan haksızlık derken şu mesajınızla bize de büyük bir haksızlık yapmış oldunuz esasen

. Genel tavrımızı inceleyerek asla o tarz bir tavır içinde olmadığımızı görmüş olmanızı temenni ederdim. Gözümüzden kaçan bir durum söz konusu olmuş (ki
halen görmüş değilim ve yine ki zaten görmeme de gerek yok tavrımız belli siz hatırlattınız biz de gereğini yaptık

) bizi uyarınız belli bir ideoloji çerçevesinde olmamalıydı diye düşünüyorum...
Az önce Gökhan arkadaşım aslında olayı güzel özetlemiş üzerine fazla söz yazmak da istemem ama kural bazında yazılanların aksine hakikaten elimizden geldiği kadar gevşek davrandığımızı düşünüyorum. Bu benim düşüncem emin olunuz biz de kendi içimizde bu konuda anlaşmış değiliz ama orta yolu buluyoruz...
Şikayetlerinizi yapınız arkadaşlar hepsini değerlendiririz bu konu aslında çok faydalı bir konu olmuş tek sindirmekte zorlandığım kısmı arkadaşımın yukardaki mesajı yoksa hiçbir yerinde bir anormallik göremedim şikayet konusu ile ilgili de bir arkadaşım sildiğine göre evet ortada bir ihmal söz konusu olmuş, üzgünüm...
En derin sevgi ve muhabbet dileklerimle...