modlar yanlış yapıyor  
Ana Sayfa MeganeForum İlan Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar
Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: modlar yanlış yapıyor  (Okunma Sayısı 799 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Rütbe : Megane Dynamique
 Konular : 65
 Üye Id : 1190
 Rep Gücü : : 9
 Araç : RÖNO Megane II
 Renk : Kırmızı
 Yakıt : Benzin
 Model ve Km : 91.000

Megane İlan meganeforum.com
« Yanıtla #10 : Eylül 16, 2008, 06:35:28 ÖS »

Alıntı:megane2_hastası tarafından gönderildi.
geçenlerde bir arkadaş akaryakıt fiyatlarını eleştirmişti.  eleştirirkende hükümete çamur atmıştı. konuyu modlar kilitledi. öncesinde de politik ve siyasal herhangi bir şey yazılırsa konu hemen silinir diye sert uyarı yapıldı.

evet o konunun neden kilitlendiğini bende anlamadım zaten bir tane mod konuya açıklama getiriyordu siyaset olursa silerim dedi normal bişey ama ardınan hemen ünlem işaretlerini çok seven !! bir modumuz geldi emri vaki konusup durdu kimse  karsılık vermeyince kilitledi konuyu gitti sinirini konuyu kilitleyerek yatıstırmayamı çalıştı ne yaptıysa artık bende kimsede anlamadık

serkan
Forum Yöneticisi
*

Rütbe : Forever
 Yas : 23
 Konular : 197
 Üye Id : 230
 Rep Gücü : : 93
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #11 : Eylül 16, 2008, 06:39:09 ÖS »

kubilay bey benimle ne gibi bir probleminiz var bilmiyorum ama probleminizi özelden halledin.

video silinmiştir.bu konuda burada kapanmıştır.

*

« Yanıtla #12 : Eylül 16, 2008, 07:09:22 ÖS »

Alıntı:magnanimous tarafından gönderildi.
kubilay bey benimle ne gibi bir probleminiz var bilmiyorum ama probleminizi özelden halledin.

video silinmiştir.bu konuda burada kapanmıştır.

seninle kişisel bir problemim yok olsaydı özelden çoktan hallederdim sorunumu o yönden için rahat olsun,yaptığın işleri beğenmiyorum kafana göre konu kilitleyemezsin konuyu kilitlerken sebeb belirtmelisin bu bölümün adı Şikayet ve Önerileriniz böyle şeyler burada yazılır özelde değil eleştirilmek hoşuna gitmiyor herhalde

*

Yas : 22
 Konular : 51
 Üye Id : 3876
 Rep Gücü : : 12
 Araç : renault
 Renk : gümüş gri
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : 75.000

« Yanıtla #13 : Eylül 16, 2008, 07:13:47 ÖS »

arkadaşlar lütfen. kişisel sorunlarınızı dile getirerek konu sahibi olarak saygısızlık oluyor.

ayrıca şu da var. ben burada modların eş. davranmadığı üzerine yaklaşmıştım. her konuda aynı özen gösterilsin diye. ama malesef bazen modların gözünden kaçıyor. kaçmasın diye zaten bu konuyu açtım.

*

« Yanıtla #14 : Eylül 16, 2008, 07:17:18 ÖS »

arkadaşlar lütfen. kişisel sorunlarınızı dile getirerek konu sahibi olarak saygısızlık oluyor.

ayrıca şu da var. ben burada modların eş. davranmadığı üzerine yaklaşmıştım. her konuda aynı özen gösterilsin diye. ama malesef bazen modların gözünden kaçıyor. kaçmasın diye zaten bu konuyu açtım.

kişisel sorunumuz yok en azından benim yok kimse burda seninle sorunum var demediki senin gibi bende yanlışları söyledim neden saygısızlık olsun

*

Yas : 25
 Konular : 12
 Üye Id : 880
 Rep Gücü : : 3
 Araç : Reanault
 Renk : Bem Beyaz
 Yakıt : Avro DizeL
 Model ve Km : 80000

« Yanıtla #15 : Eylül 16, 2008, 07:30:14 ÖS »

sadece bir yorum;

o konunun kitlenmesini bende yanlış olduğunu düşünüyorum. burda şahıslara karşı bi eleştirim yok. serkanı severim ama kilitlemesini kınarım.

gbx arkadaşıma gelince bu güne kadar hiç ters düştüğümüz bi konu olmadı doğal olarak onuda severim. ama uyarısını daha kibar yapmalıydı. yani yoruma açık bi uyarı olmamalıydı. bu konuda onuda kınarım.

dediğim gibi ben kimseyle kolay kolay ters düşmem hele şahıslarla hiç. serkanla dışarda dostum arkadaşım derim ama sitede hatası varsa sölerim aynı şekilde diğer yöneticilerinde.

yönetici arkadaşlarımdan sadece daha dikkatli özenli davranmalarını sadece rica ediyorum. sonuçta bu ülkede karikatüre başbakanlar müdahale edemezken biz sivillerin silinmesini istemekte yanlış bence.

en önemli konuysa hiç bir moderatör hiç bir sitede bir üyeye gıcık olamaz yada ters davranamaz ki bu forumda da böle bişi olmamıştır ama yüz yüze konuşurkenki içtenlikle yazışmalardaki içtenlikler farklı anlaşılabilir. biz elimizden geldiği kadar anlayışlı olacağız ama mutlaka yöneticiler her zaman çok daha fazla anlayışa sahip olmaya mecburlar diyebilirim. çünkü bu forum burdaki güzel üyelerimizden mevcut olduğuna göre her durumda onlara en güzel şekilde davranmakta yöneticilerin sahip olması gereken karakterdir.

Aşkım için canımı veririm, Meggy`m için aşkımdan vazgeçerim...

Yorumlarınıza ve önerilerinize açık modifiye...

http://www.meganeforum.net/forum/white_angel_megane2_hb_34_dc_3093_modifiyeli_begeninize_sunarim-t2469.0.html

Armağan
*

Rütbe : Megane Extreme
 Yas : 19
 Konular : 30
 Üye Id : 2128
 Rep Gücü : : 13
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #16 : Eylül 16, 2008, 07:44:01 ÖS »

Her forumda siyasete girildiğinde uyarı,msj silme ve konu kilitleme olayları oluyor ama burası daha sert mizaçlı gibi geliyor bana da.Biraz daha esnek davranılabilir.

serkan
Forum Yöneticisi
*

Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #17 : Eylül 16, 2008, 09:25:15 ÖS »

Benim hiçkimseyle problemim yok.
Eleştiri tabiki olacaktır çok doğal bişey hatta konu da doğru yerde,ancak eleştiri şahsi olduğu için ben özelden halledilmesini önerdim o kadar ama diyorsanız ki problem yok o zaman benim için hiç problem yok!

(ayrıca ünlem kullanmamdan nası bi sıkıntı doğdu onu da çözebilmiş değilim)!

serkan
Forum Yöneticisi
*

Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #18 : Eylül 16, 2008, 09:26:58 ÖS »

konunun kapatılmasını kimse doğru bulmamış gördüğüme göre o halde siz forumun kurallarını okumamışsınız arkadaşlar forumda siyaset konusunda yapılan yorumlar silinecek deniyor, bende görevimi yapıyorum bu madde ile ilgili probleminiz varsa adminlerle görüşün bizimle değil!

*

Yas : 22
 Konular : 51
 Üye Id : 3876
 Rep Gücü : : 12
 Araç : renault
 Renk : gümüş gri
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : 75.000

« Yanıtla #19 : Eylül 17, 2008, 12:31:14 ÖÖ »

Alıntı:kubilay tarafından gönderildi.

kişisel sorunumuz yok en azından benim yok kimse burda seninle sorunum var demediki senin gibi bende yanlışları söyledim neden saygısızlık olsun

saygısızsın filan demedim direkt olarak. tartışmanın uzamasını istemediğim için, konunun bir şekilde kapatılmasını istediğim için kendimce kibar bir dille söyledim. yanlış anlaşılmayayım. yanlış anladıysanız da kusuruma bakmayın.
Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

hosting