|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 30, 2008, 12:52:51 ÖÖ » |
|
ghostrider abi siz varya dehşet bişi keşfetmişsiniz!serum hortumu olayı bence süper bişi olmaz böle bişi.Arkadaşlar pek üstünde durmamışlar ama ben denedim süper sonuç aldım.Sağolun abicim yaw..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 30, 2008, 12:19:20 ÖS » |
|
Dimitri senin fitillerde ek yeri var mıydı? Ek yerleri yoksa fitili bir noktadan kesmek gerekecek, beni bu düşündürüyor.
Birde lastikleri fitil içine taktıktan sonra belli vakit geçince içeri su alma vs gibi konuları takip edip, bildirirseniz çok makbule geçer. Benim araç yeni olduğu için şimdilik fitillerden kaynaklı bir sorun yok. Ama çokta merak ediyorum, ses ve kapıyı kapatma hissindeki değişikliği..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 30, 2008, 08:09:33 ÖS » |
|
gbx dostum ek yeri vardı ama o serum hortumları hemen içine konmuyor ben bir kaç yerden (kaportaya yakın tarafından mesela,görünmediği için) maket bıçağı ile çok ufak kesip soktum serum hortumunu.Abicim acayip farkediyor.Kapılarda tık ses yok ve çok tok bir sesle kapanıyor.En güzel tarafıda bence o serum hortumları lastiğin içinde kaldığı için eskiyip yıpranmıyor.Ama istersen takmadan önce pudrala hortumları hem daha kolay girer hemde içerde daha sessiz olur.Ben yaptım çok iyi oldu..Selamlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rütbe : Megane Extreme
Yas : 38
Konular : 43
Üye Id : 465
Rep Gücü : : 28
Araç : MEGANE II
Renk : BEJ
Yakıt : BENZİN-LPG
Model ve Km : 45.000
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 31, 2008, 11:33:59 ÖÖ » |
|
Havalar düzelsin bende arabaya serum vereceğim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 01, 2008, 08:36:26 ÖS » |
|
Sonucu tahmin ettiğimden daha iyi olduğu için paylaşmak istemiştim arkadaşların memnun kalması gerçekten beni çok mutlu etti saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2008, 08:55:06 ÖS » |
|
arkadaşlar ben bugün 1 adet kapı fitili aldım kendim taktım orjinal 20 YTL hiç uğraşmayın 20 YTL alın kendiniz takın orjinal çok iyi oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 06, 2008, 10:44:04 ÖS » |
|
tamamda kapının kapanmasında bir değişiklik gordunmu o onemli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 06, 2008, 11:00:11 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 08, 2008, 11:59:01 ÖS » |
|
kusura bakmayın cevap gecikti ama kapılar örtünmesi çok iyi ama bu fitillerin diğerlerinden ferkı yok zamanla kullanımdan dolayı arkadaşların bahsettiği serum lsatiği takılan yerler özelliğini kaybeder ben dün inceledim serum takma olayı hiç bir zararı olmaz zaten lastik takacağınız yerler serum lastiği ebadında şişkin duruyor , serum lastiğinin özelliğini kaybetmesi çok zor uzun vadede iyi olur ,
arkadaşlar benim size tavsiyem bence yeni iki kapı fitili alıp 20+20=40 ytl 8 adette serum lastiği 2x8= 16 ytl toplam 56 ytl eder yeni fitillere serum lastiklerini takmak uzun vadede kapı sorunlarını ortadan kaldırır sadece bakımlarda kapıları ayarlattırız olur biter tabi bu benim görüşüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 09, 2008, 12:05:34 ÖÖ » |
|
Demek ki boşuna bas bas baarmamışım serum diye:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|