yaklaşık 1 ay kadar önce kartımın yanlışlıkla çamaşır makinesinde yıkandığını ve bozulmadan çalıştığını
http://www.meganeforum.net/forum/empty-t3994.0.html topiğinde yazmıştım. ilk 2 hafta kart sorunsuz çalıştı ancak daha sonra kapı kilitleme özelliği çalışmamaya başladı. bagaj kapağını açma-kapama düğmesinden bagaj açılıyor, ancak kilitlenmiyordu. bugün kartı elektronik mühendisi bir arkadaşıma götürdüm. kart pres baskı olduğu için içi açılmıyor. biz de maket bıçağı ile iki yüzeyini keserek birbirinden ayırdık. kartın içinde ilk göze batan 3 adet buton,2 adet çip, 1 adet yuvarlak bobin ve devreler var. düğmeleri, devreleri ve bobini bir cihazla kontrol etti ve sorun olmadığını gördü. daha sonra ince tele benzeyen veri yollarını kontrol etti ve bir tanesinin koptuğunu söyledi. hemen lehim makinesi ile tamir edip oksitlenen kısımlarını da temizledi. kartı kapatıp japon yapıltırıcısı ile yapıştırdı ve atrafındaki pürüzlü kısımları bir makine ile hafifçe zımparaladı. onun sayesinde 400 lira masraftan kurtuldum. kart şu an sorunsuz çalışıyor.