Yol tutuşu  
Ana Sayfa MeganeForum İlan Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Reklamlar
Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yol tutuşu  (Okunma Sayısı 4309 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

memeterdo
*

Rütbe : Megane Privilege
 Yas : 14
 Konular : 94
 Üye Id : 1015
 Rep Gücü : : 16
 Araç : megane
 Renk : platin gri
 Yakıt : benzin
 Model ve Km : faz1 dyn.// 152.000

Megane İlan meganeforum.com
« Yanıtla #110 : Ağustos 11, 2008, 10:43:39 ÖS »

Alıntı:ArMy tarafından gönderildi.
Alıntı:elmagnifico tarafından gönderildi.
Mégane'ın yol tutuşu iyi değil diyen arkadaşlara katılmıyorum. Bursa'dan İzmir' gittim Soma üzerinden. Bilmediğim, ilk defa gittiğim bir yoldu ve virajlar keskindi. Bir viraj düzlüğün tam sonundaydı ve benim hızım 145 civarındaydı. Çok az dokunabildim frene.(viraj içinde fren yapmıyoruz.) Yaklaşık 115-120 gibi bir hızla döndüm o keskin virajı. Kesinlikle savurmadı. Araçtakiler ve ben biraz korktuk o kadar. Ama yine de aşırı sürat yapmamak lazım:)

Biz 170lerden ve araç boş iken bahsediyoruz..145 ve araç dolu da düz gider gibi gitmesi lazım zaten o kdr da elden ayaktan düşürmedk arabayı Cheesy

Grin abi git yaw alem bi adamsın allaha Grin

*

Rütbe : Megane Authentique
 Yas : 18
 Konular : 17
 Üye Id : 3868
 Rep Gücü : : 6
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #111 : Ağustos 11, 2008, 11:57:45 ÖS »

ben meganın arekasını bıraktığını görmedim ama sert direksiyon hareketleriyle 50 60 ta yönünü kaybettiği oluyo ön tarafın.benim araba wagon olmasına rağmen arkadan pek bırakmıyor.hatta bazen el frenine asılıp gaza yükleniyorum hafif yan yan gidiyo ama tam arkayı atmıyo.yan yan gitmeside normal zaten o olmasa ztn işin zevki kalmaz yavaş yavaş dağıtıcaksınki toplamayı öğrenceksin.bakmayn böyle söylediğime arabamdaki tek kusur olan tampondaki göçük sırf karda el freni çektiğim için oldu bi wagonun 3 den fazla spin atacağını hayal bile edememiştim dha önce hiç ve hazin son: yol kenarında biriktirilmiş donmuş kar yığını:)

Armağan
*

Rütbe : Megane Extreme
 Yas : 19
 Konular : 28
 Üye Id : 2128
 Rep Gücü : : 13
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #112 : Ağustos 12, 2008, 12:33:12 ÖÖ »

Alıntı:meganer08 tarafından gönderildi.
ben meganın arekasını bıraktığını görmedim ama sert direksiyon hareketleriyle 50 60 ta yönünü kaybettiği oluyo ön tarafın.benim araba wagon olmasına rağmen arkadan pek bırakmıyor.hatta bazen el frenine asılıp gaza yükleniyorum hafif yan yan gidiyo ama tam arkayı atmıyo.yan yan gitmeside normal zaten o olmasa ztn işin zevki kalmaz yavaş yavaş dağıtıcaksınki toplamayı öğrenceksin.bakmayn böyle söylediğime arabamdaki tek kusur olan tampondaki göçük sırf karda el freni çektiğim için oldu bi wagonun 3 den fazla spin atacağını hayal bile edememiştim dha önce hiç ve hazin son: yol kenarında biriktirilmiş donmuş kar yığını:)

Şanslıymışsn Grin

memeterdo
*

« Yanıtla #113 : Ağustos 12, 2008, 09:23:41 ÖS »

bizde bizim eski megane1le girmiştik o yığına Cheesy karlar ön ızgaradan girdi ön tekerleklerin ordaki plastikleri kırıp çımıştı ;D1 hafta korna sudan dolayı çalmadı az bi ses çıkarıyodu.

*

Rütbe : Megane Dynamique
 Konular : 83
 Üye Id : 487
 Rep Gücü : : 8
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #114 : Ağustos 12, 2008, 09:27:44 ÖS »

geçen ankara otobanda glioz 3 şertit yolbam ortada 110-120 ile  önümüzde bir tane 206 vardı sürücü adayı bbam dalmış farketmedi arbayı o gün çok yaklaştı bnde bba arba dedim bbamn bir sola büktü arka savruldu sonra bir sol daha arbayı topladı ama mgne 100-120 ile virajlarda çok güzel o konuda yol tutuşu ama gün çok savruld

*

Yas : 18
 Konular : 17
 Üye Id : 3868
 Rep Gücü : : 6
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #115 : Ağustos 12, 2008, 09:29:19 ÖS »

benim ön davlumbazdanda halen karla birlikte giren ufak tefek yabancı maddeler çıkıyo bazen yani kurcaladıkça.Smiley

memeterdo
*

« Yanıtla #116 : Ağustos 13, 2008, 11:18:09 ÖÖ »

benim ön davlumbazdanda halen karla birlikte giren ufak tefek yabancı maddeler çıkıyo bazen yani kurcaladıkça.Smiley

abi zaten biz kara girdiğimizde servise gittik aracın tamponunu söktürdük her tarafı söktürdük bayağı.O kadar kar temizledik +taş ama tapmonda bükülme olmadı hiç.Biz donmamış kara girmiştik çünkü sadece ön tekerleklerin orda plastik aksam varya çamurluk gibi bir şey sadeceoralar kırılmıştı ordan taa kar çıkmıştıda Grin

*

Rütbe : Stajyer
 Konular : 1
 Üye Id : 4440
 Rep Gücü : : 0
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :

« Yanıtla #117 : Eylül 09, 2008, 11:51:01 ÖS »

arkadaşlar bu sınıfta en iyi yol tutuş maalesef ford focusta zaten focusta da yol tutuş dışında bişey yok arka amortisörlerin bağımsız olmaması (tek hatta bağlı olması) megane ın handikapı meşhur geyik testi muhabbeti. bağımsız olunca birbirinden etkilenme olmuyor ve araba resmen yere yapışıyor Wink

*

Rütbe : Megane Extreme
 Yas : 27
 Konular : 74
 Üye Id : 2856
 Rep Gücü : : 7
 Araç :
 Renk :
 Yakıt :
 Model ve Km :
 Kisisel Mesaj : Gerçekçi ol imkansızı iste

« Yanıtla #118 : Eylül 10, 2008, 10:37:38 ÖÖ »

koysayalar ole bıse renoya,arac muz gıbı soyuluyor.

*

Yas : Yok
 Konular : 7
 Üye Id : 3494
 Rep Gücü : : 1
 Araç :
 Renk : Bej
 Yakıt :
 Model ve Km : 8.000 KM

« Yanıtla #119 : Eylül 10, 2008, 09:58:25 ÖS »

Focus 5 para Etmez Megane Yola Müthiş Tutunuyor:)

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen
kayıt olun ya da giriş yapın

Gti kaçmış, Vtec kovalamış, Gsi ikisinide yemiş, Megane gençler siz gidin ben yetişirim demiş
Sayfa: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

hosting